Aby tylko nie o polityce... aby tylko nie o polityce... moce powstrzymajcie mnie by nic nie z Reg. pkt. 4... aby nic nie o polityce :(
Browar: "chodzą słuchy że autorami tablicy są chłopcy z ONR Lubaczów" (Młodzież Wszechpolska?)" dopisek Recon: tylko chodzą słuchy! hmmm, mogą wezwać i oficjalnie się spytać.
partyzant: "Ja nie tylko tych chłoptasiów nie uważam za NAJPRAWDZIWSZYCH swoich współplemieńców, to wręcz tych idiotów się boję. To, że oni chodzą do kościoła nie świadczy o tym, że zrozumieli Ewangelię. Ksiądz który posuwa się do popierania takich łobuzów powinien być wezwany na dywanik do biskupa. Czym pachnie rozniecanie nacjonalizmów wiemy z historii.
toimas pablo: zabrzmiało to nieładnie jakoś tak "tęczowo" do Browara! Mi by się nie spodobało!
Ciekawy jestem o najprawdziwszych współplemieńców, którzy widzą a udają, że nie widzą, to nie moja sprawa, a co mi pomnik zrobi, lepiej się w to nie mieszać, ja już go nie widzę... itd. itp. A niech sobie stawiają jeszcze więcej jak jest przyzwolenie społeczne, no nie?
Ostatnie pytanie partyzanta to zły adresat: pytanie winno być... co na to administracja publiczna zarządzająca danym terenem w osobie Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego. Jak jest totalna d..a ten PINB to, że jak to ich nazwałeś tomas pablo... pryszczaci i wygoleni (w pewnym wieku pryszczatym każdy chłopak jest), to robią co chcą bo tego formalnie nie ma. Jest a nie ma! ,
Powiem tak... jeśli wiecie kto to zrobił a osądzacie, to zgłoście na policję. Ciekaw jestem reakcji! A tak gadać każdy może lepiej lub nawet gorzej!
Swoją sprawą to i tak się dziwię, że to tyle stało nietknięte! Tablica nowa to przegięcie... tak uważam!
Aaaa jeszcze jedno.... który żołnierz przyzna się do do przemocy na bezbronnej ludności?.... ba który tfu, że muszę to napisać "bohater" ukraiński czyniący "swoje" Lachowi się przyzna teraz że rezał na sposób jaki mu tam w głowie zaświtało?
Ufff
Zakładki