Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
Palce lizać! Jeszcze raz bardzo dziękuję za te frykasy!
Polecam się na przyszłość.

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
Podziwiam! Widziałem co Kuna potrafi z plecaka wyciągnąć i za każdym razem wgniatało mnie to w ziemię Trzeba mieć krzepę do tego
Bartku, puree ziemniaczane jakoś ostatnio mi w buzi rośnie. Fakt jest taki, że trzeba było się podzielić ciężarem, Bazyl niesie namiot to ja zaopatrzenie.

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
Nienormalne było że nie wiedziałam w którą stronę ją się zakręca a w którą odkręca dlatego nie umiałam jej..............
Jimi, przepraszam ale nie mogę przestać się śmiać, przypomniałam sobie tą scenę. Chociaż wówczas troszkę panikowałam. a Bazyl ma rację, gotowanie dokończyłaś w namiocie i jedno ździebełko się zapaliło. Lenistwo was ogarnęło po tych sowitych posiłkach i ni jak nie można było was zmusić do dalszej drogi, upieraliście się, że burza nadciąga i trzeba poczekać

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez tomasz8278 Zobacz posta
Bardzo nieśmiało podnoszę rękę ,gdybyście się znów wybierali na taką wyprawę to ja jestem bardzo chętny,niosę się sam na butach, nie narzekam jak nie mam bólu głowy
Niedobrze, niedobrze, hii a szkoda, szkoda, myślałam że już jakieś wsparcie będę mieć bo już Bazyl obiecał kupić mi przywieszkę do plecaka.....Smerfa Marudy

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
Po uwieńczonym sukcesem poszukiwaniu źródła

Piszkonia47.jpg
Do tej pory mam ślady tego źródełka, paskudne meszki zjadły mnie w całości.