Pozdrowka ze Slowacji z maiasta Snina zadeptalismy tu z Roztok G. walimy slowackie piwo i jest git maja tu nawet kafejki internetowe jutro przebazowka do Nowej Sedlicy zalew Starina jest zajeb... polecamy Irasj Aga i Bartko
Pozdrowka ze Slowacji z maiasta Snina zadeptalismy tu z Roztok G. walimy slowackie piwo i jest git maja tu nawet kafejki internetowe jutro przebazowka do Nowej Sedlicy zalew Starina jest zajeb... polecamy Irasj Aga i Bartko
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Bawcie się dobrze! :)
Mam nadzieję, że po powrocie będzie większa relacja, ze zdjęciami?
Hejo zaloga! Kurka troche wam zazdroszcze, ale ciesze sie, ze zwiedzacie tak piekne miejsca.
Dla niewtajemniczonych - Starina to totalne alter ego Soliny. Cisza, brak hamburgerowisk i asfaltowej płaszcziatki
Z reszta looknijcie na zalaczone fotki...
Sninski Kamien mi się jakoś kojarzy... Ładnie tam było... Górzyście...
A w ogole to buziaczki po-mongolskie! Żyję, nie spadłam z konia ani z wielkiego błąda (to moja prywatna nazwa wielbłądów)... :))) I troszkę sobie marzę o Bieskach...
W takim razie jeszcze widoczek so Sninskeho Kamena
Ooooooooooooo Nul;-) jak miło Cię widzieć! Zapraszamy na dyżur;-) Piekiełko 27.09.2003 miedzy 14.00-16.00.
Irasy! Wracać! Zazdrość mnie je;-) A Sniński Kamień - piekności!
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Uuuuuuuuuuuuu jeszcze chwilka.. a pojutrze dołączam do ekipy!
Ha! Jupiiiii!
Zaczełam pakować wczoraj plecak, nie wiem co jest, ale jest taki ciężki, że chyba padnę gdzieś tam twarzą w połonine i już nie wstane...
Wina, wina, wina wina dajcie,
A jak umrę pochowajcie
Na zielonej Ukrainie
Przy puściutkiej butelczynie...
Hehehehe,
Pozdrówka,
я пиду в далекие горы на широкие полонины
Stachu, dzięki, jest to jeden z moich ulubionych widoczków!!! Mniam...
No i wreszczie poznam Was osobiście :)
Witaj! Witajcie wszyscy chorzy na Bieszczady! Asiczko dzięki za pocztóweczkę! Naprawdę wprawiła nas w dobry humor. SZASZKA, IRAS, NUL i RESZTA WRACAJCIE spotkamy się w DWERNIKU na pierogach bądź nie, ale piwa nie zabraknie! Niektórzy z naszych przyjaciół mówią, że to rysie a nie koty powinny buszować po Bieszczadach ale to my m.in. jesteśmy chorzy na te piękne góreczki i mamy nadzieję, że z takimi samymi schizo się spotkamy tam w tym postpeerelowskim barze!
Pozdarawiamy!
Wiola i Zbyszek.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki