ok mam jeszcze takie pomysły:
Dzień 1 z Ustrzyk Szerokim Wierchem, Tarnica, Krzemień, Muczne i powrót drogą.
Dzień 2 z Ustrzyk na obie Rawki i przejście na szlak zielony do Wetliny. Wejście na połoninę i zejście przez Chatkę Puchatka do Brzegów. Powrót stopem lub jakimś busem.
Dzień 3 z Ustrzyk rozgrzewka przez połoninę do Brzegów. Przejazd do Wetliny i przejście do Krzemieńca i powrót granicą do Ustrzyk szlakiem niebieskim.
Wziąłem pod uwagę rady @creamcheese. Na trasach ważna jest kolejność. W ogóle dzięki za rady i oczywiście nadal liczę na korekty nowych tras.
Witaj i dzięki za rady :) Słyszałem ze mapę można kupić gdzieś na miejscu. Jakąś konkretną dla moich tras doradzisz? Nad ciuchami jeszcze pomyślę jak to rozegrać ale muszę pewnikiem zainwestować w jakiś kapelusik. Do jedzenia myślę wziąć mieszankę orzechów i jakiś jeden konkretniejszy posiłek. To w końcu całe dnie marszu. Dzięki za radę odnośnie wody. Butelka nałęczowianki to może być za mało. Z drugiej strony jednak nie mogę się przeciążać. W końcu im mniej tym dalej.
Z pewnością zrobię jakąś obszerną fotorelację.
Pozdrawiam i wyczekuję dalszych rad.
edit: haha. Nie zauważyłem że odpisaliście. Już wprowadziłem zmianę w trasie #1. Chyba rzeczywiście Szeroki Wierch będzie lepszy. Dłuższy i mniej stromy niż podejście od strony Wołosatego
Raczej odpada. Mam już noclegi nagrane i raczej preferuję jedną bazę wypadową. Przynajmniej na ten wyjazd.

.
Odpowiedz z cytatem