Weź mapę, znajdź Pszczeliny i dalej idziesz na zachód. Caryńskie, Nasiczne, Zatwarnica, Krywe, Tworylne, Szczycisko, Jaworzec, Łopienka, Jabłonki, Rabe, Komańcza. Od tego możesz zrobić kilka modyfikacji, Możesz też iść z Komańczy na wschód.
Weź mapę, znajdź Pszczeliny i dalej idziesz na zachód. Caryńskie, Nasiczne, Zatwarnica, Krywe, Tworylne, Szczycisko, Jaworzec, Łopienka, Jabłonki, Rabe, Komańcza. Od tego możesz zrobić kilka modyfikacji, Możesz też iść z Komańczy na wschód.
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
mam mapy, przewodniki... Pytam Was Panowie tylko dlatego, że Wy tereny znacie, wiedząc czego szukam jesteście w stanie więcej powiedzieć mi jednym zdaniem niż te wszystkie mapy.. Ale z tego co wyczytałem znacznie (dla mnie oczywiście) ciekawsze są tereny zachodnie Bieszczad. Góry niższe za to tereny mniej oblegane przechodzące w większości przez las.. To jest to czego szukam, jak najmniej cywilizacji, jak najwięcej lasów, zwierząt i roślin tym lepiej.. Oczywiście z tą zwierzyną to ostrożnie.. chętnie bym zszedł ze szlaku, popałętał się w lesie z kompasem, rozbił na noc namiot a nie przemierzał puste przestrzenie z pięknymi widokami i turystami w japonkach.... Połoniny piękna sprawa ale nie do końca tego szukam....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)