Masz rację. Leżajsk jest lepszy niż Muszynianka.
A poza tym kilkugodzinne wycieczki są OK. Bieszczady to nie Kordyliery, bo wtedy potrzebny by był "podręczny zestaw do kopania studni głębinowej"
a teraz zagadka..:) jeden ze śladów, które napotkałem... co to mogło być? odcisk dość duży, dziwny...IMG_20160711_124044.jpg nie wiem czy to dobre miejsce na takie zagadki jak coś to przepraszam, ale w sumie cały czas z mojego wypadu :)
w niedalekiej okolicy był też taki to jak dla mnie jeleń? sarna?IMG_20160711_123429.jpg
Ostatnio edytowane przez shaq87 ; 15-07-2016 o 01:23
Nikt się nie wypowie apropo tak ładnych śladów? szczególnie te pierwsze mnie dziwią...
Widzę dobrze odciśnięty ślad obuwia, i obok taki mocno rozmyty ślad bosej stopy. Znak, że dzieci leśniczego boso biegają po lesie. No może jeszcze być tylna łapa niedźwiadka. Co jest nawet bardziej prawdopodobne, odkąd leśniczym się trochę lepiej powodzi i dzieci chadzają latem po lesie w butach.
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Hej, nie wiem czy pisze w dobrym wątku, ale nie chcę niepotrzebnie tworzyć nowych tematów :). Możecie polecić najlepszą trasę na Przelecz Orłowicza? Jutro jesteśmy pierwszy dzień Bieszczadach, ale od południa i czas będzie okrojona :(. Wiem, że szlak na Przełęcz prowadzi z wietliny, ale jak na złość mapa, którą kupiłam rok temu ucina właśnie w tym miejscu :/. I nie widzę ile zajmuje wejście...
Ostatnio edytowane przez Kurdybanek ; 19-07-2016 o 22:43
„Gdybyśmy naprawdę kochali nasze dzieci na świecie nie byłoby wojen” (Jiddu Krishnamurti)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki