Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
Bazyl... Piszemy tu właśnie konkretnym przypadku. I to że Heniu jest aktywnym forumowiczem oraz udziela się poza forum ...
Pisałem o udzielaniu się na forum i w tematach związanych z forum, co ma znaczenie właśnie w związku z:
.. Więc proszę Cię Bazyl, ten wątek dotyczy tej konkretnej sytuacji, pisz odnosząc się do niej, a nie przypominaj zasług Henia wynosząc go na piedestał.
Odniosłem się do konkretnej Twojej wypowiedzi. To jak to jest, dyskredytowanie czyichś ,nazwijmy to osiągnięć jest w temacie (bo to robi Sturnus) a ich przypomnienie już nie (bo to robi Bazyl, członek TWA i bywalec KIMB-ów)?
...I co? komu się zbiera? Kto winien? :D Gwoli przypomnienia: To nie ja zacząłem ten wątek. Ale że mam nie za wiele postów, nie bywam na KIMB'ach, więc... huzia na Józia. Jest po kim się przejechać i meritum sprawy zepchnąć na boczny tor. Jakoż napisałem wcześniej. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie chce mi się już więcej pisać. (...)
Przepraszam za to zepchnięcie. Przeczytałem ten swój post i nie widzę, żebym Cię jakoś w nim atakował czy po Tobie jeździł. Nie spodobało mi się, że dla poparcia swoich racji próbujesz kogoś zdyskredytować szarżując przyznanymi tytułami, tak jak teraz pisanie o towarzystwie wzajemnej adoracji i trzaśnięcie drzwiami ("nie chce mi się więcej pisać") uważam za nieadekwatne do sytuacji zachowanie. Takie jest moje zdanie. Nie przyklaskuję ani Heniowi ani Tobie, więc takie postawienie sprawy jest delikatnie rzecz ujmując niezbyt szczęśliwe. Według mnie Heniu niepotrzebnie umieścił ten wpis ale to absolutnie nie uprawnia do stosowania takiej argumentacji jak Twoja (w zakresie przeze mnie cytowanym).

Żegnam więc wszystkich...
Sturnus, Twój głos był potrzebny i ważny, i na pewno dał nam wiele do myślenia. Mam więc nadzieję, że jednak do widzenia!
Do zobaczenia na szlaku
Pozdrawiam i szczęśliwej drogi życzę, do zobaczenia.