Latarnia u Kija, Radosne Szwejkowo, Wojtasiówka ?
Latarnia u Kija, Radosne Szwejkowo, Wojtasiówka ?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bo nie wiem czy wiesz , ale doświadczenia lat ubiegłych przyniosły pewne wnioski.
Nie ma sensu teoretyzować gdzie jest najlepsze miejsce spotkania, gdy nie ma uzgodnionych warunków wstępnych.
Ja to osobiście mam takie zdanie , że to jest bezsensowna dyskusja .... z głównym pytaniem gdzie ?
ale szanuję inne poglądy
dla mnie wszędzie jest dobrze
Ważniejsze to odpowiedź na pytanie ...jak? ..... i z kim ?
p.s Slav ! co miałeś na myśli pisząccoś się ostatnio zmieniło ?Latarnia u Kija,
Ostatnio edytowane przez don Enrico ; 12-02-2017 o 19:24
Zamieszczone przez SlavPrzy całym mym bezgranicznym uwielbieniu dla tego miejsca i Gospodyni - ja bym Krysi nie zawracał głowy telefonem. Mieliśmy kiedyś falstartZamieszczone przez sir Bazyl
Pierwszy post przeczytałem i nie chce tu wcale promować "najlepszych" miejsc. Zatwarnica była na plus,Tarnawa pewnie też ale może warto odkrywać kolejne ? Gdzie są te kolejne,które spełniają podstawowe wymagania a nie widziały jeszcze KIMBu?:)
Patrzę na to z innej strony,można podać kilka konkretnych miejscówek i dopiero wtedy "zawracać głowę" gospodarzą.
don Enrico nic się nie zmieniło (chyba), mój błąd.
Ostatnio edytowane przez Slav ; 12-02-2017 o 23:33
"Rozmawiając z poznanymi osobami na ostatnim KIMBIE, przekonałem się, że niektórzy preferują odludzie typu Balnica.
Na moje argumenty, że może być problem z dotarciem, szczególnie dla naszych przyjaciół z dalszych stron, czy też inne trudności typu zaopatrzenie itp.itd.
- nie zauważyłem zrozumienia."
-Domyślam się, że masz na myśli mnie :) Nie wiem co Ci odpowiedzieć... może tylko tyle, że kilka postów wcześniej napisałam odpowiednie wg mnie miejscówki i wśród nich nie było Balnicy. Oba obiekty stoją przy samej drodze i mają duże parkingi -myślę, że nie mielibyście większych problemów z dotarciem.
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Cóż... Kilka lat temu odbyła się dyskusja nad rodzajem lokalizacji KIMB - były opcje: dzicz, półdzicz i cywilizacja. Wygrała opcja półdziczy, czyli miejsca, które leży raczej na uboczu i do którego dotarcie może być uciążliwe, ale możliwe dla wszystkich. Dzięki temu jest większa szansa, że impreza będzie kameralna i klimatyczna. Moim zdaniem i Tarnawa, i Balnica, i Sękowiec, i Zatwarnica taką definicję spełniają - kto chce, ten tam dojedzie.
Chyba że zmieniamy opcję i wymyślamy miejsce, w które trzeba iść dwa dni z plecakiem, albo - w drugą stronę - lokal z pełnym wyszynkiem, pod który można podjechać pekaesem. Choć - moim zdaniem - i jedna, i druga ekstremalna opcja raczej ograniczyłaby nam listę uczestników, więc nie widzę specjalnie sensu
Jimi - nie Ty jesteś tą osobą
Dzięki za poparcie "Siekierezady". Piskal się nie zna...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki