Jak w ubiegłych latach nie było chętnych do organizacji, tak teraz mamy nadmiar propozycji. A jeśli ktoś nie ma namiotu, śpiwora i samochodu?
Myślę, że namiot to nie problem - ja mam dwa więc jeden chętnie użyczę a na forum jest jeszcze pewnie kilka osób, które również dysponują więcej niż jednym namiotem. Samochód tak samo jest potrzebny/nie jest potrzebny (niepotrzebne skreślić) gdy będziemy starać się dotrzeć do Tarnawy/Woli Michowej/Zatwarnicy/Łupkowa/Łopienki etc. Śpiwór też mam zapasowy :) I już mam pomysł na transakcję wiązaną- ja użyczam namiot i śpiwór do odebrania wraz z właścicielem w Rzeszowie (model samochodu do przewożenia ww. bez znaczenia :))
A rankiem zimne piwko z potoku, gorąca kawa lub herbata z kociołka, wspólna jajecznica itd. itp.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 14-02-2017 o 20:02
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ja mam też 3-osobowy, więc jak dobrze rachuję, wychodzi, że dla 11-12 osób nie dysponujących namiotami dach nad głową jest zapewniony.
Osoby zainteresowane spotkaniem proszone są o zabranie głosu, czy są na tak czy raczej wolą spotkać się w bardziej "cywilizowanym" miejscu.
Jeśli wybierzemy Łopienkę, to ja postaram się dotrzeć na miejsce wieczorem w piątek ewentualnie rano w sobotę i przeznaczę jeden dzień na przytarganie drewna z lasu na ognisko i przygotowanie jakiś stojaków na kociołki i inne takie.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 14-02-2017 o 21:22
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)