To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
A no wiem, że nie pozbiera.Takie jeno marzenie miałem przez moment. Tak jak i wiem to, że Słowacy nie pozbierają schodków/podestów na Rysy. Jakby ktoś tej ohydy nie widział to proszę
schodki.jpg
Nie wiem czemu to ma służyć jak i nie rozumiem potrzeby schodów na Tarnicę. Dla ochrony samego szlaku jest to zbędne - wystarczą pojedyncze poprzeczki odprowadzające wodę co 20-30 m. A po to by każdy mógł tam wleźć - to lekka przesada bo nie każdy musi. A jak już chce to niech się postara.
Co do poświęcenia - będę Cie wspierał na odległość bo raczej wtedy nie uda mi się tam być chociaż sam chętnie bym tam się poszwendał. Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że nawet te schody nie są w stanie odebrać przyjemności z przeżycia wschodu słońca na Tarnicy. Potraktuj to jako małą sugestięa będzie Ci lżej.
Ostatnio edytowane przez mercun ; 12-03-2017 o 20:04 Powód: lit
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)