O tak! Cytrynka to byłoby coś! Kiedyś jeden z forumowiczów zabierał na zimowe wyjazdy kurtkę puchową całą w takim kolorze. Podobno NASA potrafiła go namierzyć w ciągu paru sekund!
No właśnie – jak dawno, dawno temu, Maks wykrzykiwał w Seksmisji: „Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja! Nie wytrzymam!” to się zaśmiewaliśmy do łez a teraz co? Na każdym drzewie w Bieszczadach kamery, CIA posiada oprogramowanie z kodami dostępów do wszystkich sieci komórkowych a ostatnio nawet wymyślili taki sprytny program co ma nazwę z aniołem, chyba upadły anioł czy jakoś tak i ten program w tajemnicy przed właścicielem uruchamia jego telewizor (taki z dostępem do netu), wprowadza go niby w stan uśpienia i nagrywa wszystko co się w domu dzieje! Ja na szczęście mam telewizor bez dostępu i na dodatek zepsuty więc mi ten program nie przeszkadza ale kamery trochę mnie irytują
Ale miało być o kurtce – ten biały zamek jak nic kojarzy mi się z suknią ślubną i jak go widzę to słyszę w głowie Marylę śpiewającą „Już mi niosą suknię z welonem…” Taka jakaś trauma czy cuś.
A z jej zakupem to też była heca niesłychana, ale o tym opowiem po południu.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Hi, hi, czepiasz się PanPo szóstej rano takie one podobne, że i rozróżnić ciężko
Oj potrafi, potrafi. Nie dziwcie się, że takie qui pro quo skoro świt popełniłem gdyż rano to ja ledwie samego siebie poznaję w lustrze! I tak na przykład dziś, zaledwie kilka minut po napisaniu tego wcześniejszego postu wybiegłem z mieszkania do windy i omalże nie zemdlałem zaraz po wejściu do niej. Można powiedzieć, że miałem przygodę w windziePokrótce nakreślę tło: przez ponad miesiąc winda była nieczynna bo ledwie już zipała i trzeba było wymienić ją na nowy model. Jej remont zakończył się kilka tygodni temu i teraz mam taką metalową, srebrną jak ten znaleziony długopis. I rzecz najważniejsza - przycisk zero czyli parter znajduje się dość nisko i jak wchodzę do windy to spuszczam wzrok żeby w niego utrafić bo tuż obok jest inny, który uruchamia dość głośny wentylator a z rana jakoś nie chce mi się go słuchać. Tak więc wchodzę do windy ze wzrokiem utkwionym w przycisk, paluchem go dźgam, podnoszę wzrok a tam przede mną na końcu kabiny - kurna ZJAWA ! A żem się zląkł! Serce zabiło mocniej, ciałem wstrząsnął dreszcz - ja pierdziu, zamontowali lustro i ten drugi to ja! (wczoraj jeszcze lustra nie było a dziś nagle jest - teraz to już się nie dam zaskoczyć)
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 15-03-2017 o 20:06
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)