Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jestem pod wrażeniem ...

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Jestem pod wrażeniem ...

... swojego pobytu w Bieszczadach, oczywiście też.
    I za parę dni o tym napiszę, może to kogoś zainteresuje.

Ale teraz to jestem pod innym wrażeniem, a mianowicie przeczytanej i obejrzanej fotorelacji z wyprawy na Ukrainę (Agnieszki, Irka i Szaszki - w porządku alfabetycznym a zarazem rodzinnym).

Radzę Wam zainteresować tym materiałem kilka redakcji, np. "Rzeczpospolitej" - gazeta posiada piątkowy dodatek "Moje Podróże", w którym podobne teksty i zdjęcia są zamieszczane. Wystarczy wejść na stronę www redakcji (albo kilku redakcji) i wysłać odpowiedniego "mejla". Może się nawet okazać, że zwróci się Wam koszt tej wyprawy. Znam trochę stawki płacone przez redakcję "Rz." i cały materiał tekstowo - zdjęciowy (3 części) ostrożnie wyceniam na ponad 1000 zł.

Zdjęcia Irka i Jego piękniejszej połowy są wysoce profesjonalne. Oglądając je można się naprawdę zachwycać krajobrazem Bieszczadów Wschodnich.

A Szaszka świetnie pisze. Opis wyprawy moskwiczem pod Pikuj jest świetny. Zresztą nie tylko ten opis. Cały tekst jest doskonały, podobnie jak jego Autorka. I wcale nie dziwię się ukraińskiemu księdzu, że chciał ją przeznaczyć dla swojego syna, Iwanka.
    Gdybym ja był ze 20 lat młodszy ... Brrr, co ja piszę, Szaszka miała wtedy chyba 6 miesięcy !

Zdjęcia ze Słowacji oczywiście też dokładnie obejrzałem. I też mi się bardzo podobały.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję !

Wiadomość została zmieniona (19-10-03 09:23)
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Re: Jestem pod wrażeniem ...

Heh!

Już zacieram łapki!

Nie odpuszczę Ci żadnego gapiowstwa (parszywe słowo) - tym bardziej, że mam 100 tysięcy zarzutów do pracy leśniczego z Sękowca.
    Aj, aj!

Pisz jak najszybciej - mniam

Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

SB dzieki za mile slowa. Ale nasz Michalek jest ponad wszystkich:). Nie pisze swoich postow ale sie do...p kto co napisze. Michal jak jestes taki guru..... to po co wogole sie tu udzielasz ? Dzieki za mile slowa ze jestem "gownia...zem". Nie kazdy jest takim bieszczadnikiem jak ty . Nie komentowalem swojego posta i twojej opini, bo nie zastosowales sie do zalecen :p. Widocznie jestes zgredem albo co gorsza jakims zgoszknialym emerytem, moze z LPR, ale to juz twoj problem. ( to zart - ale i tak pewnie nie wiesz co to jest) Bieszczady to Bieszczady i to nie tylko Jablonki itp. Tam gdzie bylismy to tez Bieszczady i to jakie :), i to byly tez polskie biesy. I pamietaj takich znawcow jak ty jest bardzo.... duzo (kazdy jest the best itp), wiec za nim kogos obsamrujesz, zastanow sie czy czasem nie robisz z siebie blazna. I to jest moj ostatni post pod katem Ciebie - mlodzieniaszek, ktory na fotkch wyglada jak malolat ( dzieki za komplement ), ktory musi klaniac czola przed toba, bo jak ty chodziles po biesach to on w pieluchy robil i teraz nie czuje raspektu do takiego goscia jak conajmniej Moskala:) . Wszyscy gnoje zanim cos tu napiszecie zstanowcie sie czy to wypada, a jak wypada to i tak jestescie niczym w porownaniu do Michala:)
    ps
    Michalku nawt cie polubilem ale.....
    okresl sie do czego dazysz:P
    bo nie wiem ????????????????

Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Cześć Irasj

Mam tylko jedno pytanie - gdzie Ty wyczytałeś te rewelacje?!

Jeżeli przypisujesz mi takie dziwolągi, bądź tak uprzejmy i podaj cytat.

P.s.

pisze się zgorzkniałym, a nie "zgoszkniałym"

Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

czujnosc to podstawa
    dzieki i pozdrowka :)

Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik Awatar Szaszka
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    znad morza

Domyślnie Zapraszam do czytania IV części relacji

Chcialabym jeszcze raz podziekowac za wszystkie pochwały i komplementy, jakie od was otrzymałam za swoją "pisaninę".
    Opisywanie tych wspomnien sprawia mi wielką przyjemność, poniewaz wtedy ożywają one na nowo. A kiedy wiem, ze tą przyjemność odczuwają takze czytelnicy, to mam z tego dodatkowo ogromną satysfakcję!
    Jeszcze raz dziekuję i zapraszam do czytania czwartej, ostatniej juz czesci relacji:

http://www.bieszczady.biz.pl/wyprawaua4.html

Pozdrawiam,

я пиду в далекие горы на широкие полонины

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)