Podpinam się do pytania czy poleca ktoś jakąś ciekawą trasę dla ekstrawertycznej młodej dziewczyny? Marzy mi się trasa pełna ciekawych zakątków i pięknych widoczków, niekoniecznie nudny spacerek :)
Podpinam się do pytania czy poleca ktoś jakąś ciekawą trasę dla ekstrawertycznej młodej dziewczyny? Marzy mi się trasa pełna ciekawych zakątków i pięknych widoczków, niekoniecznie nudny spacerek :)
Dla młodej, otwartej dziewczyny proponuję wybrać się na koncert Mania na szczycie którejś z górek.
Pozostaje tylko rozkminić : gdzie pojawi się Manio ze swą gitarą (i ekipą)
Niezależnie od tego do jak dalekich zakątków świata docieram, ten widok niezmiennie mnie zachwyca. A już zwłaszcza jesienią, kiedy paleta barw po prostu czaruje. Mam to szczęście, że urodziłam i wychowałam się w Ustrzykach Dolnych, więc zawsze mogę wpaść w odwiedziny w rodzinne strony. Na zdjęciach jest jeden z największych klasyków, czyli Połonina Wetlińska, Latem jest bardzo oblegana, więc najlepiej przyjechać tutaj późną jesienią, albo zimą. Przy dobrej pogodzie jest jak w bajce .
To co na pewno warto jest sobie kupić w Bieszczady, to odpowiednie obuwie https://www.pajacyk.pl/ Aktualnie dobre promocje widziałam tutaj
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 23-11-2022 o 17:07
Dla ekstrawertycznej dziewczyny w Bieszczadach jedyne co mi do głowy przychodzi to jakaś ekstremalna droga krzyżowa na Tarnice :D, bo tak poza tym to chyba w biesach nie ma nic dla ekstrawertyków. Chociaż kolejkę gondolową możesz być zainteresowana i tym przeszklonym skywalk, więc w sumie coś się znajdzie :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki