Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Połoniny wołają o pomoc

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Re: Połoniny wołają o pomoc [OT]

Witaj Admin (i żegnaj)

Nie podoba Ci się mój ton?! A co – jesteś panienką czy adminem?! To żart. Rozumiem, że według Ciebie nikogo nie obraziłem. Tolerowałeś mój ton? Co się stało, że nagle robisz woltę o 180 stopni? Naciski? A może zły dzień? Jeżeli forum jest dla każdego to chyba i dla takich neptków jak ja? A może jednak nie?
    Nie zgadzam się z tym i kropka – więc skorzystam z Twojej propozycji – WYPAD!.
    Riposta? Kulturalnie? Znowu brak tolerancji – powtarzasz się. To już wiem – WYPAD.

Czy kiedykolwiek dałem do zrozumienia, że próbuję przejąć forum na własność? To nie ja ale TWA – rymło się. Jeżeli się tam zapisałeś spoko! Twój wybór.
    Widzę co próbujesz stosować w praktyce pojęcie demokracji. Sorki, ale od kiedy to większość stanowi zdanie w demokracji? Znasz taki przykład? Bo ja nie.

Dzięki za Twoją cierpliwość (i innych forumowiczów) – już poczułem się dowartościowany.

Admin – nie strasz mnie takim badziewiem jak abuse – jak się uprę to znajdę drogę na forum. Tylko po co?

Citato:
    „Podsumowując: to jest ostatni post w tej sprawie tutaj.
    Chcesz coś mi powiedzieć zapraszam na priva - admin[a]bieszczady.info.pl”

I mój także – mojego priva znasz (jak i część dociekliwych forumowczów).

Pozdrawiam

P.s.
    no cóż Derty - nie ma tu dla mnie miejsca. Twój post zasługuje na odpowiedź, ale może jak się zbiorę to podeślę na priva (to tak po admińsku).

Stachu! Znam Ciebie tylko z ustnych relacji - jesteś OK. W tamtym poście posłużyłeś jako przykład. Bez uprzedzeń co do osoby. Przepraszam za jakiekolwiek nieprzyjemne skojarzenia.

Pozdrawiam wszystkich uczestników forum.

Z poważaniem

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Jura Krak-Częst.

Domyślnie Re: Połoniny wołają o pomoc

Może by tak poprosić przedstawiciela BdPN o przeczytanie naszych pomyslow na ratowanie połonin i poprosić o przedstawienie swojej wersji.
    Chętnie przeczytałbym opinię fachowca.

pozdrawiam Skuter28
    Żyję dla wakacji.Reszta się nie liczy.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Żaholecki las

Domyślnie Re: Połoniny wołają o pomoc

W kwesti przewodnictwa .
    To może sie podziele swojmi osobistymi doświadczeniami z grupą.Żeby nie obrażać ludzi których przyszło mi prowadzić powiem ladnie wiekszość nie ma za grosz kultury "turystycznej" ani deka nie ma w ludziach opowiedzialności za to czym jest własność społeczna/park narodowy.Satram sie wycieczce troche wpojc to ,ale ile sie ma stycznosci z grupa 1 dzien -3 dni ?? góra to za mało.Do tego wszystkiego dochodzi śmieszna ilości strazników parkowych.NIc tylko idzie sie zarżnąć upominając ludzi o to by nie śmiecili a w dodatku jacy sa obrażeni po pysku mozna dostac.

woodcraft is life craft

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)