Opis zarąbisty pełny szacun,co do schroniska pod Honem to mam zupełnie inne odczucia ....niestety, i jeszcze jedno,jako wędkarza intryguje mnie fakt czy w tym potoku to na pewno były 30 cm płocie,czy też inne bardziej szlachetne ryby....?
Opis zarąbisty pełny szacun,co do schroniska pod Honem to mam zupełnie inne odczucia ....niestety, i jeszcze jedno,jako wędkarza intryguje mnie fakt czy w tym potoku to na pewno były 30 cm płocie,czy też inne bardziej szlachetne ryby....?
Tak być nie może,bo tak być musi...
Niestety to były mniej szlachetne ryby. To były klenie. Wtedy myślałem, że płocie, bo tak powiedział jakiś mały chłopczyk, którego tam spotkałem. Pomyślałem, że to prawdopodobne bo miały takie czerwonawe płetwy. Ale jak przeglądałem inne zdjęcia z sinych wirów to te rybki się pojawiają na nich i w komentarzach ludzie piszą, że to klenie
Przeczytałem na spokojnie i z zainteresowaniem.
świeże spojrzenie na stare ścieżki w tych górkach.
W paru miejscach zgłosiłbym wotum separatum, ale przecież nie o to idzie, aby krzyżować poglądy (tak jak autor , również uznaję inne i nie muszę się zgadzać)
Powtórzę za Asią
Dzięki! Za to, że chciało Ci się to wszystko opisać. :))
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)