Drodzy Forowicze, dziś mam dla Was dwie wiadomości, dobrą i złą tradycyjnie :). Najpierw zła. Zła jest taka, że w tym roku zamykamy na zimę. Będziemy działać do 11 listopada. Natomiast dobra wiadomość jest taka, że wszystko wskazuje na to, że będziemy się męczyć jeszcze jeden sezon, czyli do końca naszej umowy dzierżawy obiektu od BdPN.
Powody pierwszej wiadomości są dwa. Jeden większy, drugi mniejszy. Główny powód, to pożar, który dostałem od losu na urodziny 20 marca, po którym straciliśmy piec CO i komin. Jako, że budynek jest przeznaczony do remontu, a realnie do wyburzenia, to nieuzasadnione ekonomicznie byłoby tworzenie nowego systemu CO na prawdopodobnie jeden sezon zimowy. Co za tym idzie nie mamy ogrzewania i musimy opuścić obiekt na zimę. Drugi powód jest taki, że sezon był bardzo cienki i nawet gdybyśmy mieli ogrzewanie, to nie stać nas, aby prowadzić lokal w zimę, bo wtedy do gastronomii w takich warunkach jak nasze się tylko dokłada, a nie ma z czego.
Jednak nie zapadamy w sen zimowy. Mniej więcej od połowy listopada, do połowy kwietnia będziemy obsługiwać parkowe parkingi w Wołosatem, będzie można nas tu spotkać.
Tak jak ubiegłej zimy będzie możliwość wypożyczenia u nas raczków i kijków trekkingowych.
Kurczę, żałuję, że nie uda mi się odwiedzić Was jesienią, ale cieszę się, że uda się wiosną :) Trzymajcie się ciepło, oby do wiosny!
@Hero, mam nadzieję, że sezon jesienno-zimowy będzie dla Was łaskawy. Mam też nadzieję, że się spotkamy i zjem pizzę Smakosza w przyszłym roku :) Pozdrowienia ode mnie i Asi :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki