Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
... Czy są jakieś inne plusy i ukryte minusy ?
Są.
Pewnie cena .
Dzięki Heniu za obszerną informację dotycząca tego wspaniałego wynalazku. Przyznaję, że w pierwszej chwili, gdy przeczytałem tytuł tego wątku, to pomyślałem, że będzie dotyczył on umiejętności picia piwa na rowerze, jadąc z wiatrem. Pewnie będzie już ponad rok temu, gdy zobaczyłem pewnego pana, którego wygląd wskazywał na bogate doświadczenie życiowe, jadącego na takim rowerze. Jechał ulicą tak na oko ok. 25 km/h i nie pedałował. Teren płaski, nie słychać żadnego warkotu, a on nie pedałuje. Pomyślałem, dobry jest, że się aż tak rozpędził i jedzie na luzie. Ale, gdy go zobaczyłem drugi raz, to już dokładniej przyjrzałem się i stwierdziłem, że to po prostu "oszust", a tym bardziej, że było lekko pod górkę, a on znowu jedzie na luzie . A już tak na poważnie, to przyznaję, że na niedaleką przyszłość taki rowerek by mi pasował. Tym bardziej, że zasięg na równinach jest całkiem pokaźny i pozwala na niespodziewane odwiedzenie dawnych znajomych. Już widzę zdziwienie w ich oczach i uznanie dla mojej kondycji (przynajmniej chwilowe), że dałem radę przejechać 80 km (w jedną stronę) na rowerze. Przyznaję, że "fajne cacko" sobie kupiłeś.