a zatem sprawy finansowe mogą nam zmienić plany...bo będzie ciężko od wszystkich ściągnąć co nieco;-) to...chyba kawałek wstążeczki byłby sposobem najprostszym , najłatwiejszym , najtańszym....itp... ale musimy jeszcze okrzyknąć jaki ma mieć kolor![]()
a zatem sprawy finansowe mogą nam zmienić plany...bo będzie ciężko od wszystkich ściągnąć co nieco;-) to...chyba kawałek wstążeczki byłby sposobem najprostszym , najłatwiejszym , najtańszym....itp... ale musimy jeszcze okrzyknąć jaki ma mieć kolor![]()
Teraz pasował by pomaranczowy![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
popieram wstążeczkę :)
dzięki takiej właśnie znam Rybenike i WW![]()
pozdrówki
hanka
ps. choć testowanie stempelków tez należało do całkiem .. hm... przyjemnych :D
kochani jestem za!!!!
wstążka, wymyślmy jednak jakiś wymyślny kolor, żeby był "jednorazowy", n.p. czerwień meksykańska :))
Pamiętam legitymacje TPChR. Każdy robił sobie sam i tylko "centrala" przybijała stosowny stempel. Forma i treść dokumentu to była czysta imaginacja i abstrakcja.
Może i tu też tak zrobić. Każdy sam sobie zrobi znaczek, naszywkę, hafcik, tylko z jednym wspólnym charakterystycznym elementem graficznym. Reszta w treści, barwie, wielkości i kształcie jak serce i rozum dyktuje.
Długi
To zły pomysł... samej organizacyjnej pieczątki mozna nie zauważyć w "treści, barwie, wielkości i kształcie jak serce i rozum dyktuje. "
cos musi byc wiecej "wspólnego"..................
Może zamiast opierać się jedynie na charakterystycznych dodatkach do ubioru wymyślić jakieś sprytne hasło albo specyficzne zachowanie podczas mijania się na trasie. Np po powiedzeniu "Cześć" do mijanej grupy stanąć na baczność i podskoczyć?
![]()
Pozdrawiam.
Raduje się serce
Raduje się dusza
Gdy się znów na trasę
W Bieszczady wyrusza
Kto ma prawa autorskie do ludzika??
Długi
Uważam że biesik + nick (jako naszywaka na plecak czy nadruk na koszulke itp) byłyby znakomitym znakiem rozponawczym forumowiczów na szlakach turystycznych.
Już zrobiłem próbny nadruk na koszulce. Mysle że Hern nie ma mi tego za złe.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki