Uprzejmie donoszę, że włączyłem dla tego wątku moderację (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nigdy jeszcze tego narzędzia nie używałem). Posty będą ukazywać się wyłącznie po uprzedniej weryfikacji i (ewentualnej) akceptacji. Dziękuję za uwagę.
Uprzejmie donoszę, że włączyłem dla tego wątku moderację (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nigdy jeszcze tego narzędzia nie używałem). Posty będą ukazywać się wyłącznie po uprzedniej weryfikacji i (ewentualnej) akceptacji. Dziękuję za uwagę.
Czterech panów B.
Wszystkie kryteria ciężko spełnić. Beieczady z 5-cio latkiem jak najbardziej dzieci uwielbiają się wspinać i przeżywać przygody ale co z Panią:) ?
Tak na poważnie na odpoczynek i atrakcje dla dzieci polecam okolice Soliny Wołkowyja lub Polańczyk. Góry są las jest w Polańczyku SPA i jezioro dla dziecka. Jeżeli bardziej Wam zależy na ciszy i spokoju to Wołkowyja, bo Polańczyk to miejscowość uzdrowiskowa.
Bartolomeo, BINGO!!!
[QUOTE=bartolomeo;173184
... szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? ...[/QUOTE]
Zamieszczone przez daria123
Mnie interesowałby basen, SPA, albo jakiś gabinet masażu czy zabiegi kosmetyczne....
jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.
PS. Może jestem niedoinformowany, pytam więc: jest w Bieszczadach stok narciarski pozwalający szusować latem? Nie interesują mnie sztuczne rynny dla pseudosanek.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki