Reklamują wszystko, tematy zupełnie z księżyca idą jednak w kosz zanim je zobaczycie.
Reklamują wszystko, tematy zupełnie z księżyca idą jednak w kosz zanim je zobaczycie.
Czterech panów B.
Dlaczego tak mówicie reklamują wszystko itp? Ja wiem, że jest mnóstwo pięknych zdjęć, ale w internecie wszystko wygląda ładnie. Chciałam się dowiedzieć od zwyczajnych ludzi . To nie było miłe powitanie :(
Bo reklamująDopiero co trzy bany rozdałem.
A poważniej: zapytaj konkretnie o co Ci chodzi. Noclegu szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? Wegańskiego schabowego? Sadzawki z kijankami? Pizzy po staropolsku? Na pytania - jak to ładnie określił Verid - kelnerskie miłą odpowiedź dostaniesz wyłącznie w drogiej knajpie.
Czterech panów B.
Bartolomeo, BINGO!!!
[QUOTE=bartolomeo;173184
... szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? ...[/QUOTE]
Zamieszczone przez daria123
Mnie interesowałby basen, SPA, albo jakiś gabinet masażu czy zabiegi kosmetyczne....
jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.
PS. Może jestem niedoinformowany, pytam więc: jest w Bieszczadach stok narciarski pozwalający szusować latem? Nie interesują mnie sztuczne rynny dla pseudosanek.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)