Witajcie
Planuję urlop wypoczynkowy w Bieszczadach na przełomie lipca i sierpnia co możecie polecić ciekawego i w przystępnej cenie.
Witajcie
Planuję urlop wypoczynkowy w Bieszczadach na przełomie lipca i sierpnia co możecie polecić ciekawego i w przystępnej cenie.
Możesz iść na spacer w góry.
Czterech panów B.
Widzę że janusze marketingu szeptanego nie oszczędzają i tego forum. Przynajmniej nie idą na beszczela i reklamują coś związanego z tematyką tego miejsca bo na bliskim mi forum droniarskim to się nie szczypią i wciskają wszystko - alkohole, wycieczki, firmy ubezpieczeniowe, meble...czego dusza nie zapragnie. Tylko tam jednopostowcy z zapytaniami kelnerskimi (co możecie polecić) o bele co, z reguły kończą z butem między pośladkami a ich temat w śmietniku w ciągu 24h od zamieszczenia postu.
Reklamują wszystko, tematy zupełnie z księżyca idą jednak w kosz zanim je zobaczycie.
Czterech panów B.
Dlaczego tak mówicie reklamują wszystko itp? Ja wiem, że jest mnóstwo pięknych zdjęć, ale w internecie wszystko wygląda ładnie. Chciałam się dowiedzieć od zwyczajnych ludzi . To nie było miłe powitanie :(
Bo reklamują Dopiero co trzy bany rozdałem.
A poważniej: zapytaj konkretnie o co Ci chodzi. Noclegu szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? Wegańskiego schabowego? Sadzawki z kijankami? Pizzy po staropolsku? Na pytania - jak to ładnie określił Verid - kelnerskie miłą odpowiedź dostaniesz wyłącznie w drogiej knajpie.
Czterech panów B.
Ciekawe i w przystępnej cenie... to kryterium na pewno spełnia Krywe nad Sanem.
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Określenie "w przystępnej cenie" też nie jest do końca jednoznaczne. Inaczej przystępną cenę może rozumieć student, a inaczej osoba z regularną pensją. No i rzeczywiście przy braku konkretów co do oczekiwań trudno cokolwiek doradzać. Jak długi pobyt? Własny transport czy nie? Pensjonat? Kwatera? Pole namiotowe? etc itp...
Już uściślam. Chcielibyśmy wyjechać z mężem i synkiem na wakacje w Bieszczady na tydzień. Synek ma pięć lat, więc dobrze, by było, żeby w miejscu, gdzie się zatrzymamy były jakieś atrakcje dla dzieci – plac zabaw, czy boisko. Mnie interesowałby basen, SPA, albo jakiś gabinet masażu czy zabiegi kosmetyczne. Chciałabym zadbać o siebie, ale też odpocząć aktywnie, więc jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki