Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Tu radio Wolne Bieszczady :)

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie Tu radio Wolne Bieszczady :)

Gorace wiesci – uwaga uwaga-
    - Na forum znowu pojawil się Michal:)
    - Uzytkownicy, zanim cos napiszecie zastanowcie się dwa razy bo możecie dostac po uszach:)

Z kraju – TWA 3-:)
    - niedawno pewna grupa osob z forum zostala okrzyknieta TWA, w miedzy czasie powstalo TWA 2 lub Bis , a ostatnio można zaobserwowac tworzenie się TWA3 :)

Z regionu – uwaga rowerzysci-:)
    - ostatnio oddano nowa sciezke rowerowa (Transgraniczna Trasa Rowerowa), spowodowalo to wielki chaos i kilka wypadkow. Sciezka nie zostala wyznakowana i postawiono wiele tablic informacyjnych, co spowodowalo, ze rowerzysci zamiast jezdzic czytaja, ci co nie znaja trasy bladza ,a ci co znaja, a nie potrafia czytac wpadaja na tych co czytaja. Gmina Komancza wprowadzila wiec pewne ograniczenia: zmniejszono maksymalna dopuszczalna predkosc do 20 km/h i zakaz parkowania na sciezce (można z boku), niebawem powstana przy tablicach specjalne parkingi strzezone, będzie tam można nawet naoliwic lancuch i zjesc hamburgera w przydroznej gastronomii :)
    Wiesci - dla mysliwych i obroncow zwierzat-:)
    - nie wychylac się, bo wam rogi przystawia:)

Postulaty do Admina:)
    - zrobic osobny pokoik dla ludkow, którzy chca pogadac na powazne tematy, co by im barachlo i komercja nie przeszkadzala.:)
    - Zrobic osobny pokoj dla wszelakiego twa ludkow wesolych bardzo i zabardzo, co by nie draznili powaznych forumowiczow:)
    - Zrobic osobny pokoik dla nowych gosci ,co by ich znawcy nie pozarli i nie zniechecili na dzien dobry:)
    - Wgrac do forum slownik, co by się forumowicze nie pozabijali:)
    - Zabronic wklejania artykulow, reklamy, przydlugich postow ( nie kazdy ma stale lacze) i wogole wszystkiego zabronic :)

Reklama – Bieszczady w radio Gdansk:)
    - jutro o godz 12 w radio gdansk będzie można wysluchac audycje na temat : Wyprawy tej gorszej czesci forum na Ukraine, Forum i czatu bieszczadzkiego dokladne info na www.bieszczady.biz.pl :)

Redakcja :)
    Proszę nie traktowac tego posta zbyt powaznie i nie brac go do siebie ,to tylko zart:)
    Wszelkie podobieństwa i skojarzenia do uzytkownikow forum sa przypadkowe :)

Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Re: Tu radio Wolne Bieszczady :)

A oto kącik satyryczny Radia Wolne Bieszczady.
    Kawał z okresu I Rzeczypospolitej (autentyczne).

Traktem z Sanoka do Leska jedzie sobie powóz, a w nim 4 podpitych wielmożów. I jeszcze właśnie dopijają kolejną flaszkę.
    W przeciwną stronę zmierza pieszo chłop. Jak nakazuje prawo, stanął z boku, zdjął czapkę i nisko się ukłonił szlachetnie urodzonym.
    Wielmoże nakazali stangretowi zatrzymać powóz. Jeden z nich chciał błysnąć konceptem przed kompanami i zaczął indagować chłopa.
    - Czyj jesteś chamie ? Skąd idziesz chamie ?
    - Jam od jaśnie pana Stadnickiego. A idę spod Leska, z rozkazu mojego pana.
    - Spod Leska, powiadasz ? A gadają, że tam na rozstaju dróg baba gołą dupę wypina i całować się w nią każe. Całowałeś i ty ? Gadaj, ino prędko, bo batem potraktuję !
    - Jaśnie panie, gdzieżbym ja tam śmiał ! Tylu wielmożów się tam karocami najechało, w kolejkę się ustawili. Gdzie mnie tam biednemu z nimi konkurować !

A teraz komunikat naszej redakcji do Asiczki i innych szanownych mieszkanek grodu Lesko: czy nie warto by wskrzesić ową staropolską tradycję ?

Pozdrawiam

Ps. W razie jakichś pretensji, to proszę z nimi do Irka, nie do mnie. To jego rozgłośnia radiowa, nie moja.

Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z

hy hy a co to miala by byc za baba? asiczka? jak tak to jutro jade do leska :)

Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

no jasne... i znowu ja niewinne dziewczę zamieszana w aferę;-P już miałam napisac ropor**** ale nie o to tu chodzi.
    Miało być bieszczadzko - czy jakoś tak. Jest pt.
    Proszę szanownych czytaczy o wybaczenie za zboczenie;-) z tematu!

off

Wiadomość została zmieniona (28-11-03 20:57)
    asiczka:mrgreen:
    okaz pod ochroną

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z

ja pierwszy ja pierwszy sb nie pchaj sie :) I TO JUZ NIE AKTUALNE BO ASICZKA ZMIENILA WIADOMOSC

Wiadomość została zmieniona (28-11-03 23:14)
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)