Cytat Zamieszczone przez bacza Zobacz posta
Czyli - jak rozumiem - noclegi pod dachem, znaczy bez namiotów i z "letnim" psiworem ? Wstępnie jestem zainteresowany (opcja namiot i "zimowy" psiwór też wchodzi w zakres możliwości - w Czarnej od paru lat "się gnieżdżę" , jak Gospodarze podwiozą do Lutowisk - to mam niemal wszystko ładnie poukładane).
Tak, preferowana wersja jest pod stałym dachem co uniezależnia od pogody, ale to nie wyklucza spania w namiocie według własnych upodobań

Cytat Zamieszczone przez bacza Zobacz posta
No i się wygłupiłem tym wpisem .
Inaczej się ocenia odległość jadąc, inaczej na mapie... Te max. 2 godz. pieszo też się zrobi.
Nie wiem gdzie się wygłupiłeś , bo nie jestem zbyt rozgarnięty, ale starałem się prześledzić komunikację autobusową w relacji Czarna - Lutowiska
Jest to dla mnie interesujące, bo gdybym zostawił pojazd w Czarnej (czyli w punkcie końcowym) i zdążyłbym na autobus o 16.41 jadący przez Lutowiska do Górnych to już o 17-tej mógłbym założyć plecak do mojego świata.
.. albo pojadę do Smolnika-skrzyżowanie i dalej asfaltówką do Dwernika (z przerwą na belce)
Mniej więcej w podobnym czasie jest szansa na dojście do Socjologa
Może ktoś bardziej kumaty znajdzie inne rozwiązania, bo jak szukam to nie ma miejscowości Czarna w powiecie bieszczadzim
Na przykład e-podróżnik oferuje CZARNĄ w powiecie łańcuckim, dębickim również w województwach świętokrzyskim , lubuskim itd..
Jak w "Misiu" nie ma miejscowości Londyn, jest Lądek zdrój ect