Tak, preferowana wersja jest pod stałym dachem co uniezależnia od pogody, ale to nie wyklucza spania w namiocie według własnych upodobań
Nie wiem gdzie się wygłupiłeś , bo nie jestem zbyt rozgarnięty, ale starałem się prześledzić komunikację autobusową w relacji Czarna - Lutowiska
Jest to dla mnie interesujące, bo gdybym zostawił pojazd w Czarnej (czyli w punkcie końcowym) i zdążyłbym na autobus o 16.41 jadący przez Lutowiska do Górnych to już o 17-tej mógłbym założyć plecak do mojego świata.
.. albo pojadę do Smolnika-skrzyżowanie i dalej asfaltówką do Dwernika (z przerwą na belce)
Mniej więcej w podobnym czasie jest szansa na dojście do Socjologa
Może ktoś bardziej kumaty znajdzie inne rozwiązania, bo jak szukam to nie ma miejscowości Czarna w powiecie bieszczadzim
Na przykład e-podróżnik oferuje CZARNĄ w powiecie łańcuckim, dębickim również w województwach świętokrzyskim , lubuskim itd..
Jak w "Misiu" nie ma miejscowości Londyn, jest Lądek zdrój ect
No - Mea Culpa - po prostu pisząc po-poprzedni post zdawało mi się że tam ze 20 km będzie (Czarna - Lutowiska). Stąd "oczekiwanie podwózki". Po sprawdzeniu - wyszło z 7-8 km (dokładna miejscówka "mojej bazy" to "Czarna Kopalnia" na Pd. od "centrum",na granicy miejscowości - Bieszczadzka Przystań Motocyklowa).
Dam(y) radę, oby tylko pogoda pozwoliła (jadę motocyklem).
Przepraszam za zamieszanie i dziękuję za info o warunkach noclegowych. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się poukłada i spotkamy się na miejscu (Chata Socjologa) i o czasie.
Oczywiście, dam znać, czy doj(a)dę ( tydzień wcześniej mam spotkanie w Myczkowcach, więc w terminie będę niemal na miejscu), tak na 100 %, żeby nie było wątpliwości.
Oczywiście - opcję komunikacji busowej wezmę pod uwagę - dzięki !.
Dzięki i - mam nadzieję - do zobaczenia ! I poznania Was oczywiście... (na tegoroczny KIMB jakoś nie wyszło...).
Tak tylko kontrolnie pytam: piątek, Chata Socjologa, godzina: ?
bertrand236
No to d... blada. W sobotę wcześnie rano wracam do Pyrlandii.
bertrand236
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki