Witam,szukam pokoju 1-osobowego w Ustrzykach górnych w terminie 15-16 grudzień.
Z góry dziękuje za pomoc.
Witam,szukam pokoju 1-osobowego w Ustrzykach górnych w terminie 15-16 grudzień.
Z góry dziękuje za pomoc.
A Google nie pomogą?
bertrand236
Nie,nie pomogą.
Gdybym znalazł wcześniej wolny pokój w googlach to bym tu nie pisał.
Fajnie , że ktoś rejestruje się na forum szukając tu ostatniej deski ratunku. Pomóżcie i z góry dziękuję.
Nie mając świadomości kto jest użytkownikiem i jak to działa.
Już dawniej miałem zamysł aby jakaś biznesowo powiązana organizacja utworzyła stronkę pomocy ratunkowej, gdzie każdy mógłby zadać proste pytanie ..
... Chcę jechać w Bieszczady, powiedzcie co tam jest ciekawego ?
--------------
Proszę nie traktować tego jako zbycia tematu, ale jako przyczynek do ważnej dyskusji.
Naprawdę jest wiele osób , które szuka odpowiedzi na proste pytania i nie może jej znależć
W/g mnie powinna funkcjonować stonka np. na poziomie samorządu wojewódzkiego która by była w stanie udzielać rzetelnych informacji.
Dzwoń do Hotelu Górskiego , lub do Zajazdu pod Carynską albo do p. Musiałowskiej szefowej Hoteliku Białego
- - - Updated - - -
Jezeli potrzebujesz telefonów odezwij się na priv
"Fajnie , że ktoś rejestruje się na forum szukając tu ostatniej deski ratunku. Pomóżcie i z góry dziękuję.
Nie mając świadomości kto jest użytkownikiem i jak to działa.
Już dawniej miałem zamysł aby jakaś biznesowo powiązana organizacja utworzyła stronkę pomocy ratunkowej, gdzie każdy mógłby zadać proste pytanie ..
... Chcę jechać w Bieszczady, powiedzcie co tam jest ciekawego ?"
Może wyjaśnie,bo widzę,że ktoś nie załapał....
Dzwoniłem już do kilku kwater,schronisk itp gdzie mają 1-osobowe.NIE MA WOLNYCH w tym terminie.
Dlatego pytam tutaj,bo może ktoś coś wie,słyszał i może podpowiedzieć.
Ostatnio edytowane przez Wojres ; 10-12-2018 o 23:44
Hotelik Biały już nie funkcjonuje. Najemcom skończyła się dzierżawa, a nowego przetargu jeszcze nie było.
Taka strona już kiedyś była, nie wiem czy jeszcze jest. Chwalili się, że odpowiedzą na każde pytanie, za opłatą uiszczoną SMSem.
Zadzwoń jeszcze tu: 791 684 030, jak nie będą mieli miejsc to dadzą numery do sąsiadów.
Często, gdy dzwoni turysta i szuka noclegu dla jednej osoby na jeden lub dwa dni gospodarze odpowiadają, że nie ma miejsc. Podejrzewam, że po prostu nie chce im się sprzątać, prać pościeli, palić w piecu.
Ostatnio edytowane przez Hero ; 11-12-2018 o 10:37
Dzięki Hero, nie wiedziałam że Biały nie istnieje.
Dzięki Hero,tego potrzebowałem :)
Prawdopodobnie będą coś mieć tak jak chciałem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki