Złoty żubr? Czy to nie będzie przerost formy nad treścią?
Gorgańska wędrówka - jesień 2018
Stryjem, do Oporu
Michałek, Farkałek, Krokusy i Rodniański bonus
W listopadzie w Bieszczadzie
V RIMB - relacja alternatywna
Bieszczady XII 2017
Borżawa: Wołowiec-Miżhirja
Rowerkiem po zielonym welonie
Transylwania wiosną - Munţii Apuseni
Szwejkiem tam i z powrotem
Złoty żubr? Czy to nie będzie przerost formy nad treścią?
Czterech panów B.
Złoty, z brokatem i kokardką na ogonie
A tak serio to zawsze można zostawić wybór koloru autorowi zwycięskiego wątku (w granicach dostępnej palety kolorów oczywiście) - o ile będzie sobie tego życzył/a.
Taki to tylko słoń! A najlepiej od razu cztery wesołe słonie, każdy kokardkę ma na ogonie!
No właśnie, serio. Można wstawić wszystko, ale potencjalny pomysłodawca jest od dzisiaj zobowiązany do przygotowania wzoru Żadne pomysły bez konkretu, w tym przypadku gotowego projektu graficznego, nie będą brane pod uwagę. Zwracam pomysłodawcom uwagę na skalę rysunku: to musi być maleńkie ale jednak czytelne. Nawet "mojego" żubra poświęcę jak przygotujecie coś innego. Może być i kolorowe, proszę bardzo
Tak, to jest racjonalna propozycja. Jak autor zwycięskiego wątku będzie chciał kolorowego żubra to mu go pokoloruję na dowolny kolor, pod warunkiem, że będzie to kolor - nie, nie czarny - jednolity.
Czterech panów B.
Nie wiem kto jest tym potencjalnym pomysłodawcą, bo ten kolor jako pierwszy wrzuciłem ja, tylko mi chodziło o ewentualnie inny kolor tego czarnego
Jaki kolor chcesz?
Czterech panów B.
Nie chciałbym się wyrywać, tak tylko zapytałem.
Zostanę przy tym co wszyscy
Uprzejmie poproszę o żubra
Głos oddany.
No i ankiet dobiegł końca, a dzięki Naszym głosom zwycięskimi wątkami zostały:
I miejce:
V RIMB - relacja alternatywna
II miejsce:
Gorgańska wędrówka - jesień 2018
III miejsce:
Stryjem, do Oporu
A w (umownie tylko) dalszej kolejności:
W listopadzie w Bieszczadzie
Szwejkiem tam i z powrotem
Rowerkiem po zielonym welonie
Transylwania wiosną - Munţii Apuseni
Michałek, Farkałek, Krokusy i Rodniański bonus ...
Bieszczady XII 2017
Borżawa: Wołowiec-Miżhirja
Wszystkim głosującym bardzo dziękuję, a Autorom ww. wątków serdecznie gratuluję!!!
A właściwie to dziękuje i gratuluję wszystkim forumowiczom, którym w minionym roku chciało się uczestniczyć w tym forum zarówno w rolach Autorów jak i Komentatorów
Wojtek ponownie wykosił konkurencję Najważniejsze jednak, że nadal pojawiają się na forum wątki takie tak ta dziesiątka. I takie jak te, które się nie zmieściły do finału.
Wojtku, jakiego koloru chcesz mieć żubra?
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki