Gorgańska wędrówka - jesień 2018
Stryjem, do Oporu
Michałek, Farkałek, Krokusy i Rodniański bonus
W listopadzie w Bieszczadzie
V RIMB - relacja alternatywna
Bieszczady XII 2017
Borżawa: Wołowiec-Miżhirja
Rowerkiem po zielonym welonie
Transylwania wiosną - Munţii Apuseni
Szwejkiem tam i z powrotem
Gratuluję wyróżnienia w tym roku i życzę Tobie i sobie super wędrówek po Biesach....
Dzień dobry z rana!
Ja wczoraj szybko odpowiedziałem na pytanie o kolor żubra, a zupełnie przegapiłem fakt, że to się już zakończył plebiscyt. Mój wyścig do mety był trochę nie fair, bo na rowerze ma się zawsze większe szanse w stosunku do piechurów, ale podpowiadam, że w paru sklepach mają jeszcze tak dużo rowerów, że aż sprzedają
A tak bardziej poważnie, to cieszę się, że moje opowiadania ktoś chce czytać. Oraz, na naszym forum są jeszcze tacy wędrowcy, którym się chce coś o swoich wędrówkach napisać!
zielone jest piękne, Wojtek górą, gratulacje HUUUURAAAA!!!!!!!!
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Gratuluję Zwycięzcy, gratuluję wszystkim wyróżnionym.
Jednak zdecydowanym zwycięzcą czuję się ja, dziękuję za wyróżnienie mojej relacji, chociaż nie współzawodnictwo mną kierowało a chęć podzielenia się wrażeniami z własnych wędrówek i czynny udział w życiu forum. Znalazłem tu nie tylko opisy i zdjęcia z wypraw ale mnóstwo propozycji i wskazówek dla siebie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów-czynnych i biernych, zarejestrowanych i niezarejestrowanych
Bardzo gratuluję i jeszcze bardziej dziękuję Wojtkowi i wszystkim forumowym pisarzom!![]()
To ja bardzo proszę o umieszczenie zwycięskich wątków na FORUMOWYM PODIUM![]()
Dodałem, na razie tak... tymczasowoTrzeba będzie to podium posprzątać i odmalować
![]()
Czterech panów B.
Dzięki Bartku :)
Wojtku nie wątpiłem w Twoje talenty.
Pisz.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)