Gorgańska wędrówka - jesień 2018
Stryjem, do Oporu
Michałek, Farkałek, Krokusy i Rodniański bonus
W listopadzie w Bieszczadzie
V RIMB - relacja alternatywna
Bieszczady XII 2017
Borżawa: Wołowiec-Miżhirja
Rowerkiem po zielonym welonie
Transylwania wiosną - Munţii Apuseni
Szwejkiem tam i z powrotem
Gratuluję wyróżnienia w tym roku i życzę Tobie i sobie super wędrówek po Biesach....
zielone jest piękne, Wojtek górą, gratulacje HUUUURAAAA!!!!!!!!
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Dzień dobry z rana!
Ja wczoraj szybko odpowiedziałem na pytanie o kolor żubra, a zupełnie przegapiłem fakt, że to się już zakończył plebiscyt. Mój wyścig do mety był trochę nie fair, bo na rowerze ma się zawsze większe szanse w stosunku do piechurów, ale podpowiadam, że w paru sklepach mają jeszcze tak dużo rowerów, że aż sprzedają
A tak bardziej poważnie, to cieszę się, że moje opowiadania ktoś chce czytać. Oraz, na naszym forum są jeszcze tacy wędrowcy, którym się chce coś o swoich wędrówkach napisać!
Gratuluję Zwycięzcy, gratuluję wszystkim wyróżnionym.
Jednak zdecydowanym zwycięzcą czuję się ja, dziękuję za wyróżnienie mojej relacji, chociaż nie współzawodnictwo mną kierowało a chęć podzielenia się wrażeniami z własnych wędrówek i czynny udział w życiu forum. Znalazłem tu nie tylko opisy i zdjęcia z wypraw ale mnóstwo propozycji i wskazówek dla siebie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów-czynnych i biernych, zarejestrowanych i niezarejestrowanych
Bardzo gratuluję i jeszcze bardziej dziękuję Wojtkowi i wszystkim forumowym pisarzom!
To ja bardzo proszę o umieszczenie zwycięskich wątków na FORUMOWYM PODIUM
Dodałem, na razie tak... tymczasowo Trzeba będzie to podium posprzątać i odmalować
Czterech panów B.
Dzięki Bartku :)
Wojtku nie wątpiłem w Twoje talenty.
Pisz.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki