Ja też będę - cały KIMB-owy weekend w Wołosatem. Noclegi..., a jakże... Stajnia. Później chyba Cisna, ale jeszcze nie zdecydowałem.
Ja też będę - cały KIMB-owy weekend w Wołosatem. Noclegi..., a jakże... Stajnia. Później chyba Cisna, ale jeszcze nie zdecydowałem.
Kiełbasę i pieczywo na ognisko ogarnę we własnym zakresie więc nie kupujcie. Chyba, że ktoś woli coś innego.
wyszło mi, że będzie ok 20 osób. Jeżeli ktoś wystąpi w liczbie mnogiej, niech się dopisze, jeżeli ktoś się jeszcze nie dopisał, takoż nie zwleka, bo znaczki "się drukują"
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Serce mi się kraje, ale wyszło tak, że nie będę mógł przyjechać
Czy sklepik w Wołosatem jest czynny również w weekend i można tam w sobotę kupić chleb ?
Podejrzewam, że będzie otwarty, ale po chleb lepiej stawić się zaraz po otwarciu. Godziny otwarcia sklepu są bardzo elastyczne i zależą od pogody i widzimisię prowadzących. Zamówiłem 10 dodatkowych chlebów na potrzeby KIMBowiczów, tak więc jakby w sklepie nie było to będzie do odbioru u mnie.
Podsumowując:
- chleb jest,
- kiełbasa jest,
- ketchup, musztarda są,
- wiata na ognisko jest,
- drewno na ognisko ma być,
Jest jeszcze zdjęcie grupowe w sobotę pod wieczór jak jeszcze będzie w miarę jasno.
W razie niepogody można przenieść się do lokalu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki