Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Co z Lutkiem?

Mieszany widok

sturnus
    Guest

Domyślnie Odp: Co z Lutkiem?

Nie moja wina że czujesz się dotknięty... Widać coś za masz za uszami... :D Uderz w stół a nożyce.... I nie chcę być lepiej traktowany gdziekolwiek i przez kogokolwiek bo przybyłem tam z kimkolwiek. Chce być traktowany bez względu na to z kim przyszedłem, kiedy, czy gospodarz ma właśnie gości, czy akurat go opuścili. W Chatce byłem nie raz i osąd pozwoliło mi to wyrobić. Nie potrzebuję Fotimbu czy też innej imprezy by wyrabiać sobie zdanie o klimatach i ludziach... Choć aby mieć "kontakty" jak to nazwałes, może trzeba zostać wprowadzonym???

Pozdrawiam

P.S. I Twoje oburzenie też mnie nie nauczy przemilczania niewygodnych dla innych tematów...
    Ostatnio edytowane przez sturnus ; 23-01-2011 o 23:40

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Co z Lutkiem?

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    P.S. I Twoje oburzenie też mnie nie nauczy przemilczania niewygodnych dla innych tematów...
    tak to jest czasem na forum ... jak masz inne zdanie na niektore tematy i smiesz je wypowiedziec to zaraz jestes wrog...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów