Hej! Odświeżam temat. Zależy mi na zakupie książki A. Potockiego "Od źródeł Sanu do Otrytu". Jakby ktoś gdzieś ją widział niechaj da znać.
pozdrawiam,
Mateusz
Hej! Odświeżam temat. Zależy mi na zakupie książki A. Potockiego "Od źródeł Sanu do Otrytu". Jakby ktoś gdzieś ją widział niechaj da znać.
pozdrawiam,
Mateusz
Temat faktycznie był już bardzo nieświeży, bo od poniedziałku nikt w nim nic nie napisałAle wcześniej pojawiło się kilka informacji, gdzie można tę książkę dostać. Nawet wydawca się wypowiedział. Przejdź na poprzednią stronę, tam są odpowiedzi na Twoje pytanie.
Czterech panów B.
wydawcą książki było Muzeum Regionalne w Brzozowie
Dzięki za sprostowanie.
Czterech panów B.
Książkę za 19 zł można nabyć w Wołosatem gdzie sprzedają bilety na Tarnicę... teraz są dwie budki, w drugiej można kupić bilet na Rozsypaniec :)
O "Od źródeł Sanu do Otrytu" proszę pytać w Muzeum Regionalnym w Brzozowie. Mają jeszcze kilkanaście-dziesiąt sztuk, które można dostać za bezcen.
Ponadto w tejże placówce można nabyć 2 i 3 tom "Słownika historyczno-geograficznego ziemi sanockiej" Adama Fastnachta płacąc dużo mniej niż na popularnym portalu aukcyjnym. A także wiele innych, które osiągają kosmiczne ceny na necie, mimo że dużo taniej można je pozyskać w MRB.
Ostatnio edytowane przez Mafioso ; 17-08-2012 o 15:24
Bez żadnych problemów kupiłam ją w punkcie kasowym na Przełęczy Wyżniańskiej za 15 zł.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki