No to nabroiłem :). Jednym cięciem zniechęciłem nowych użytkowników, a szkoda, bo o świeżą, wartościową krew trudno.
Masz rację Piskalu, ale w tym przypadku tak usuwałem, żeby zostać przy temacie, bez zmiany kontekstu.
Wracając do tematu, to myślę, że nowi mało piszą bo po pierwsze na Forum jest prawie osiem tysięcy wątków i prawie wszystko już zostało napisane, a po drugie wynalazek jakim jest Forum wypierany jest prze portale społecznościowe, gdzie tworzą się grupy zainteresowań.
Poza tym, czy wiecie, że większość (obstawiam, że więcej niż 90%) nowo zarejestrowanych użytkowników Forum to programy, ludzie lub firmy, które zakładają konto tylko po to, żeby umieścić tu spam, po nic innego.
Dobry przykład powyżej (przeniesiony z innego wątku). Standardowe podejście to napisanie czegoś "miłego" a potem walnięcie linkiem. Do sklepu, strony komercyjnej, albo choć nowego portalu, który ma w planach podbić świat (tak było w tym przypadku).
Nowych forumowiczów przyjmujemy z otwartymi ramionami (poważnie, nie ma w tym cienia przesady). Ale jak łamią regulamin, nie daj Boże w pierwszym czy drugim poście, to nie ma zmiłowania.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)