Mnie przypomina zawsze przemieszczający się rój pszczół(taki co uciekł z ula)!Podobnie jak od pszczół,staram się uciec jak najdalej od wycieczki też!
Mnie przypomina zawsze przemieszczający się rój pszczół(taki co uciekł z ula)!Podobnie jak od pszczół,staram się uciec jak najdalej od wycieczki też!
Te zdjęcia wraz z opisem okoliczności ich wykonania i opisem miejsc są dostępne od jakiegoś czasu na www.bieszczady.pl
Dla bieszczadzkich zapaleńców (i nie tylko) polecam serwis www.geoportal.gov.pl a w nim do obejrzenia ortofotomapy. Można na nich nawet dostrzec dach i komin od kominka, przed którym często zalega Barnaba, śródleśne polany niezaznaczone na mapach, przekonać się jak wygląda spacerniak w Łupkowskim więzieniu bez konieczności składania w nim wizyty, itp. Oczywiście nie są to zdjęcia artystyczne jak te opisywane w powyższych postach, ale postanowiłem poinformować Was o nich w tym wątku ponieważ wykonane są też z lotu ptaka i jak mniemam wielu mogą zainteresować.
Pozdrówka - Bazyl
Zdradzasz najtajniejsze tajemnice,strzeż się ;-)
Pozdrav
Ależ chyba wszyscy czytający forum wiedzą, że Barnaba lubi zalegać a i pociupać także![]()
nie ma obawy! Kapturek mam zawsze ze sobą, do zalegania, i pociupania
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
No, no!
Synu coraz bardziej mnie zaskakujesz....
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki