Piękna słoneczna pogoda , piękne ostatki(chyba) zimy , kilka fot.
Piękna słoneczna pogoda , piękne ostatki(chyba) zimy , kilka fot.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Szczególnie ta OSTRA jest powalająca.
A tak na marginesie , to dlaczego zimą lepiej (i dalej) widać ?
Przykładowo , latem taka Ostra ledwie się przebija, a tu jak na wyciągnięcie dłoni.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
no ja juz mam nadzieje ze niedlugo zaczna sie zielone relacje zamiast bialych!!
a ostra sie faktycznie superowo prezentuje :) kiedys by sie przydalo w koncu na nia wlezc bo ciagle ja tylko ze wszystkich stron ogladam a na szczycie to nie bylam..
no i jak zwykle brakuje mi tych zdjec co zostaly ocenzurowane![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Pozdrawiam Janusz
Super!
Pięknie się rozpogodziło,a rankiem lekko się zaciągało http://tiny.pl/b78b.
PS. A czy gdzieś po drodze nie widzieliście nas??
2 ludków jadących do Wetliny na nartach bo jakiś wóz z Krosna to widziałem.
Chyba widziałem , jak jechaliśmy w kierunku przełęczy , to Dwóch Gości po prawej stronie w kier. Wetliny na nartkach sunęło.Droda od Cisnej do Ug była biała , i za niedługo na zjeżdzie z serpentynki poślizgiem poszedłem w "bande" ze śniegu ,ale nic się nie stało , to było jak w zwolnionym filmie.
Pozdrawiam Janusz
No to miło było się przynajmniej widzieć JanuszuTak właśnie podejrzewałem,że masz coś wspólnego z tym krośnieńskim autem. A zjazd drogą był super,zaoszczędził sporo km mozolnego dreptania...pozdrawiam,imiennik ;]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki