Zobacz pełną wersję : Komputery w Cisnej
bozia505
21-07-2004, 13:00
Mam pytanie do Was. Wybieram sie z chłopakiem w Bieszczady, zabieramy ze sobą aparat cyfrowy, ale chcielibyśmy te zdjęcia wgrywać na bieżąco na CD i pstrykać nadal. Czy są w Cisnej jakies komputery, z których można by skorzystać bez większych problemów? Na kafejke to nie ma co liczyć:) [/b]
sprzysiezony
21-07-2004, 13:15
wiadomo mi tylko o kafejce w Lutowiskach.O "uinternauceniu' cisnej nic nie słyszałem.
Pozdrawiam
Mam pytanie do Was. Wybieram sie z chłopakiem w Bieszczady, zabieramy ze sobą aparat cyfrowy, ale chcielibyśmy te zdjęcia wgrywać na bieżąco na CD i pstrykać nadal. Czy są w Cisnej jakies komputery, z których można by skorzystać bez większych problemów? Na kafejke to nie ma co liczyć:) [/b]
Ten wątek już był przerabiany na forum. Trochę inwencji ludziska - wyszukiwarka działa.
A poza tym - komputery w Cisnej są - to nie samochodzik klasy Mercedes. A dostęp? Jak wyżej.
Oczywiście życzę Wam, abyście mieli dostęp do kompa z nagrywarką i oczywiście, aby ten komp rozpoznał Wasz aparat cyfrowy.
Nie zapomnijcie zabrać ze sobą dysku instalacyjnego i płytek CD.
Pozdrawiam
bartek134
21-07-2004, 15:04
witaj bozia :wink:
nie mysle zle o tych bieszczadnikach , mnie tez nie oszczedzili
frustraci nerwogeni nie potrafiacy odp czlowiekowi
szkoda gadac
mam nadzieje ze nie sa z bieszczad i nie spotkamy ich na szlaku :shock:
Ps: dobze ze chlopaka zabierasz ze soba , co tak sam bedzie siedzial w domu bez ciebie :twisted: :evil: :D
bozia505
21-07-2004, 15:13
No pewnie ze z chłopakiem, równy z niego gość:) Co bym tam sama robiła. Dzięki za miłe słowo Bartku. Własnie widziałam jaka nagonke na ciebie zrobili. Nie przejmuj sie... jest juz nas dwoje.
Nie przejmuj sie... jest juz nas dwoje.
Czyżbyś nie dostała konkretnych odpowiedzi?
Przynajmniej ja uważam, że po swoim poście ( i po tym co poczytasz w innym wątku) będziesz przygotowana na taki wariant w 120%.
Jeżeli zależy Ci na bardzo ścisłych nfo - napisz. Na pewno nikt nie odmówi Ci pomocy.
A bieszczadników spotkasz (spotkacie) na szlakach lub ścieżkach. Ale myśląc w ten sposób - nie rozpoznacie ich.
Pozdrawiam
i do zobaczenia
bozia505
21-07-2004, 15:42
Dzieki Michał ze radę.
Wiem dobrze ze spotkamy tam sporo Bieszczadników, nie jade w Bieszczady pierwszy raz, chociaż nie było mnie tam juz 2 lata z rzędu i nie wiem co tam sie podziało od tego czasu, co się zmieniło (zwłaszcza jeśli chodzi o informatyzację)
W kazdym razie dzieki za każda informację, bo nie lubie nigdzie wyjeżdżac nieprzygotowana.
W Cisnej znajdziesz komputer w Informacji Turystycznej. Jak go kupili to na standardy bieszczadzkie byla to zupelnie mocno "wypasiona" maszyna.
Przypuszczam ze po ingerencjach informatykow chalupnikow :) moze juz nie byc taka cudna ale JEST.
Niestety nie pamietam zeby mieli nagrywarke :( chyba ze dokupili.
Komputery sa w gminie ale nie liczylabym na mozliwosc skorzystania.
Szkola posiada pracownie, moze tam sie uda - o ile znajdziesz admeena.
Pozostaja prywatne - cala trudnosc polega na tym zeby ktos Ci pozwolil skorzystac z wlasnej maszyny (ja bym nie pozwolila ;) ).
Oczywiscie zabierz kabelek i sterowniki do aparatu.