Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Komputery w Cisnej

bozia505
21-07-2004, 13:00
Mam pytanie do Was. Wybieram sie z chłopakiem w Bieszczady, zabieramy ze sobą aparat cyfrowy, ale chcielibyśmy te zdjęcia wgrywać na bieżąco na CD i pstrykać nadal. Czy są w Cisnej jakies komputery, z których można by skorzystać bez większych problemów? Na kafejke to nie ma co liczyć:) [/b]

sprzysiezony
21-07-2004, 13:15
wiadomo mi tylko o kafejce w Lutowiskach.O "uinternauceniu' cisnej nic nie słyszałem.

Pozdrawiam

Michał
21-07-2004, 14:21
Mam pytanie do Was. Wybieram sie z chłopakiem w Bieszczady, zabieramy ze sobą aparat cyfrowy, ale chcielibyśmy te zdjęcia wgrywać na bieżąco na CD i pstrykać nadal. Czy są w Cisnej jakies komputery, z których można by skorzystać bez większych problemów? Na kafejke to nie ma co liczyć:) [/b]

Ten wątek już był przerabiany na forum. Trochę inwencji ludziska - wyszukiwarka działa.

A poza tym - komputery w Cisnej są - to nie samochodzik klasy Mercedes. A dostęp? Jak wyżej.

Oczywiście życzę Wam, abyście mieli dostęp do kompa z nagrywarką i oczywiście, aby ten komp rozpoznał Wasz aparat cyfrowy.
Nie zapomnijcie zabrać ze sobą dysku instalacyjnego i płytek CD.

Pozdrawiam

bartek134
21-07-2004, 15:04
witaj bozia :wink:
nie mysle zle o tych bieszczadnikach , mnie tez nie oszczedzili
frustraci nerwogeni nie potrafiacy odp czlowiekowi
szkoda gadac
mam nadzieje ze nie sa z bieszczad i nie spotkamy ich na szlaku :shock:

Ps: dobze ze chlopaka zabierasz ze soba , co tak sam bedzie siedzial w domu bez ciebie :twisted: :evil: :D

bozia505
21-07-2004, 15:13
No pewnie ze z chłopakiem, równy z niego gość:) Co bym tam sama robiła. Dzięki za miłe słowo Bartku. Własnie widziałam jaka nagonke na ciebie zrobili. Nie przejmuj sie... jest juz nas dwoje.

Michał
21-07-2004, 15:25
Nie przejmuj sie... jest juz nas dwoje.

Czyżbyś nie dostała konkretnych odpowiedzi?

Przynajmniej ja uważam, że po swoim poście ( i po tym co poczytasz w innym wątku) będziesz przygotowana na taki wariant w 120%.
Jeżeli zależy Ci na bardzo ścisłych nfo - napisz. Na pewno nikt nie odmówi Ci pomocy.

A bieszczadników spotkasz (spotkacie) na szlakach lub ścieżkach. Ale myśląc w ten sposób - nie rozpoznacie ich.

Pozdrawiam
i do zobaczenia

bozia505
21-07-2004, 15:42
Dzieki Michał ze radę.
Wiem dobrze ze spotkamy tam sporo Bieszczadników, nie jade w Bieszczady pierwszy raz, chociaż nie było mnie tam juz 2 lata z rzędu i nie wiem co tam sie podziało od tego czasu, co się zmieniło (zwłaszcza jeśli chodzi o informatyzację)
W kazdym razie dzieki za każda informację, bo nie lubie nigdzie wyjeżdżac nieprzygotowana.

beata
22-07-2004, 08:48
W Cisnej znajdziesz komputer w Informacji Turystycznej. Jak go kupili to na standardy bieszczadzkie byla to zupelnie mocno "wypasiona" maszyna.
Przypuszczam ze po ingerencjach informatykow chalupnikow :) moze juz nie byc taka cudna ale JEST.
Niestety nie pamietam zeby mieli nagrywarke :( chyba ze dokupili.
Komputery sa w gminie ale nie liczylabym na mozliwosc skorzystania.
Szkola posiada pracownie, moze tam sie uda - o ile znajdziesz admeena.
Pozostaja prywatne - cala trudnosc polega na tym zeby ktos Ci pozwolil skorzystac z wlasnej maszyny (ja bym nie pozwolila ;) ).
Oczywiscie zabierz kabelek i sterowniki do aparatu.