PDA

Zobacz pełną wersję : Sylwester w Biesach?

Peter P
24-11-2004, 19:24
Witam grupowiczów.

Co do tematu poniższego - byłoby bardzo miło rozpoznawać, od razu grupowiczów na bieszczadzkich szlakach. Ciekawy jestem czy uda się tę ideę wprowadzić w życie?

Poza tym mam takie pytanko oto do szanownych grupowiczów:
Czy ktoś wybiera się w tym roku na Sylwestra do Ustrzyk Górnych? Może gdzie indziej?
Czy ktoś może potrzbuje dodatkowych czterech ludków na ostatnią w roku imprezę?

Maniu może ty??? :D

manio
24-11-2004, 22:02
poczułem się wywołany do tablicy :).Sylwester jest organizowany tam gdzie się poznaliśmy :)).Bedzie nas więcej (ludzi z forum) jak masz ochotę to przyjezdżaj, tylko nocleg musisz sobie zorganizować sam, bo u nas ścisk na maxa

skuter28
25-11-2004, 07:43
Rozpoznawanie ludzi z forum to duży problem. Mijamy się na szlaku i poza zwyczajowym, anonimowym CZESĆ nic nas nie łączy. Już w ubiegłym roku proponowałem, aby każdy do plecaka przytroczył niebieską wstążkę co wyróżniałoby nas z tłumu wędrowców.W Bieszczadach zazwyczaj wieje wiatr, dlatego wstążkę byłoby widać z daleka.
Propozycja umarła śmiercią naturalną bo nikt jej nie poparł, ani też nikt nie dał innej alternatywy.
Przykładem bezimiennego mijania się były jesienne wyprawy forumowiczów w G. Świętokrzyskie. Przechodzili obok siebie a nie wiedzieli że znają się z forum.
Ja noszę wstążkę przy plecaku więc łatwo mnie rozpoznacie. Niestety częściej bywam na Jurze niż w Bieszczadach.
W sylwestra zawsze pracuję dlatego nie będzie mnie z Wami. Chętnie natomiast przeczytam relację i pooglądam fotki.

pozdrawiam wszystkich z zasypanej śniegiem Jury
SKUTER

kobieta_bieszczadzka
25-11-2004, 11:36
ja wybieram się na Sylwesterka do Wetlinki.....gorąco zapraszam.... i ewentualnie pozdrawiam :)..........

Tarnina
25-11-2004, 16:18
Peter jeżeli interesuje cię temat Sylwestra w Górnych, to temat jest podjęty już dawno na OFTOPIKU. Pozdrawiam , Tarnina

Peter P
08-12-2004, 20:34
poczułem się wywołany do tablicy :).Sylwester jest organizowany tam gdzie się poznaliśmy :)).Bedzie nas więcej (ludzi z forum) jak masz ochotę to przyjezdżaj, tylko nocleg musisz sobie zorganizować sam, bo u nas ścisk na maxa

Oj maniu ochotę to ja mam wielką :P :P :P
tylko z kasą kłopot tyż wielki! Popszedniego posta trochę pochopnie napisałem! Wiesz 4 browarki, fotki z ostatniego wypadu! No i naszło mnie aby jechać z kumplem i kobietą! Nawet zarezerwowałem spanie! Niestety rano mnie wyprostowali - KASA!!! Mam ostatnio z tym dużo kłopotu! Kupiłem mieszkanie na kredyt ostatnio - no i zaczęło się - notariusze podatki sądy wieczyste itp... W tym roku więc nie dam rady. Może w przyszłym...

pozdrawiam Peter P.

Peter P
08-12-2004, 20:37
Peter jeżeli interesuje cię temat Sylwestra w Górnych, to temat jest podjęty już dawno na OFTOPIKU. Pozdrawiam , Tarnina

No przykro mi - niestety już nie aktualne. Przeczytaj mój post wyżej (albo niżej)
pozdrawiam Peter P.