PDA

Zobacz pełną wersję : Bar Smak

długi
19-05-2005, 17:44
Ponieważ jestem wielkim fanem baru Smak w Sanoku, proszę o informację: o której rano w sobotę otwiera on swoje podwoje, bo nie wiem jak mam organizować sobie te drobne 800 km jazdy :lol:
Długi

Zosia samosia
24-05-2005, 20:13
Witaj Długi Wielki fanie baru "Smak" w Sanoku (mam nadzieję, że nie tylko baru "Smak" :wink: )
Więc bar ten otwiera swoje podwoje codziennie o godzinie 9.00 (w soboty oczywiscie też :D .)
W dni powszednie czynny jest do godziny 17-tej, a w soboty do godz 15-tej.
No to teraz nie spraw mu zawodu, pani Frania już pierogi dla Ciebie gotuje, abyś mógł zostać godnie przyjęty w najpiękniejszym bez wątpienia mieście Podkarpacia

Anyczka20
18-06-2005, 17:52
najpiękniejszym bez wątpienia mieście Podkarpacia

Nic dodać, nic ująć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

długi
19-06-2005, 17:47
Wieści nieco spóźnione, jadąc na KIMB ominąłem Bar jadąc przez Morochów.
Dopiero po KIMBie, pojechaliśmy do Skansenu. Tym razem nie wzieliśmy przewodnika, chcąc własnym rytmem wszystko obejrzeć. I tak nam dobrze szło, że przeleciało nie miem kiedy 5 godzin. Do Bary wpadliśmy tuż przed zamknięciem i niestety, niestety pierogów już nie było. To co było też było smaczne, no ale to nie były pierogi. Odbiłem sobie w Siekierezadzie. Pierogi nie tak dobre jak w Barze smak, ale na pewno lepsze niż w wielu innych miejscach. Tym bardziej, że na deser okraszone dyskusją z Rysiem o poezji, miłości, ....
Kto zna Rysia wie, jak miło z Nim pogadać, przeplatając cytatami z któregoś tomiku.

najpiękniejszym bez wątpienia mieście Podkarpacia
Daleki jestem od ochania i wzdychania naj, naj, naj. Niewątpliwie Sanok ma swój miły charakter, klimat, który sprawia, że każdy mój wypad w Bieszczady wiąże się z Sanokiem. A to muzeum (ikony, Beksiński), a to skansen, Bar Smak !!!!, Szwejk. Pewne rzeczy się nie zmieniają, a te zmiany, które zauważyłem są zmianami na lepsze.
Sanok i Lesko są mi zawsze po drodze.
Lesko, bo ciastka u Szelca, bo galeria w Synagodze i jeszcze kilka miejsc.
Pozdrawiam
Długi

bertrand236
19-06-2005, 21:55
Bar Smak !!!!,

Chętnie się dowiem, gdzie konkretnie /adres/ dają takie pierogi?
pozdrawiam

Anyczka20
19-06-2005, 23:25
Chętnie się dowiem, gdzie konkretnie /adres/ dają takie pierogi?

Bar "Smak" ul. Mickiewicza 4; Sanok; tel. (013) 46-348-21 :mrgreen: :mrgreen:
Smacznego życzę :lol:

bertrand236
20-06-2005, 08:00
Dziękuję