PDA

Zobacz pełną wersję : Chata w Bieszczadach

Karolina
08-11-2005, 22:29
Znajomi poszukują chaty, może jakieś opuszczonej, słyszeli o czymś takim w Wołosatem. Właśnie ta okolica ich interesuje, a ja kompletnie nie mam pojęcia na ten temat- czy coś jest, a jak jest to za ile, szukają czegoś raczej na wakacje i pewnie w rozsądnych pieniądzach. Może ktoś coś wie, może ktoś słyszał o czymś na sprzedaż?

Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc

Stały Bywalec
09-11-2005, 10:14
W Wołosatem, na początku drogi w kierunku Przełęczy Bukowskiej, jest malutkie osiedle domków jednorodzinnych. Część z nich jest zamieszkała i tętniąca życiem.

Ale kilka stoi opuszczonych, w stanie przerwanej budowy (pod dachem, coś w rodzaju stanu surowego otwartego). Może są na sprzedaż ? Nie powinny być drogie, gdyż ich potencjalny nabywca będzie musiał nie tylko ponieść koszt dokończenia budowy ale również naprawy niektórych już wykonanych elementów, które ze względu na przerwanie budowy (a może i nie tylko z tego powodu) zaczęły ulegać erozji i korozji.

lucyna
09-11-2005, 11:25
W Sanoku jest z tego co wiem dwa biura handlu nieruchomosciami. Mają ciekawe oferty. Jedno z nich reklamuje się u Irka w net. Warto też kupic Gazetę Sanocką. Tam jest bardzo duzo ogłoszeń tego typu. Pa

zbyszekj
09-11-2005, 11:51
Domki w Wołosatym nie są na sprzedaz to budowy Bieszczadzkiego Parku które z braku pieniedzy nie są dokonczone.

Karolina
09-11-2005, 15:29
W Wołosatem, na początku drogi w kierunku Przełęczy Bukowskiej, jest malutkie osiedle domków jednorodzinnych. Część z nich jest zamieszkała i tętniąca życiem.

Ale kilka stoi opuszczonych, w stanie przerwanej budowy (pod dachem, coś w rodzaju stanu surowego otwartego). Może są na sprzedaż ? Nie powinny być drogie
Dzieki chyba o to chodziło a nie wiesz z kim trzeba gadać o kupnie? Jakieś namiary?

Karolina
09-11-2005, 15:34
Domki w Wołosatym nie są na sprzedaz to budowy Bieszczadzkiego Parku które z braku pieniedzy nie są dokonczone.
Acha właśnie doczytałam co napisał Zbyszek. No to może ktoś wie o czym innym?

Pozdrawiam