PDA

Zobacz pełną wersję : Krywka

buba
07-05-2006, 20:22
czy na krywce istnieje jakas wiata? na roznych mapach wystepuje rozne oznakowanie, na niektorych nazywaja to nawet "bacowka".

bertrand236
07-05-2006, 20:45
Istnieją resztki starych obór. Jak znajdę zdjęcia to je wrzucę.
Pozdrawiam

bertrand236
07-05-2006, 21:21
Proszę oto one. Stan wrzesień 2004. Ogólnie miejsce dość ponure. Jeżeli w Bieszczadzie może byc ponuro.
Pozdrawiam

buba
07-05-2006, 21:41
fajne :) myslisz ze mozna w tych oborach spac w razie deszczu? czy jest to ulubione miejsce nocnych wypraw SG lub ukrywania sie przemytnikow ;) ?

bertrand236
07-05-2006, 22:16
myslisz ze mozna w tych oborach spac w razie deszczu?
Kiepsko to widzę, ale z Twoich wpisów na tym forum sądzę, że nie będzie to dla ciebie straszne. Te obory w środku nie są rewelacyjne. Sporo odchodów różnej zwierzyny.

czy jest to ulubione miejsce nocnych wypraw SG lub ukrywania sie przemytnikow
Nie wiem i nie mam zielonego pojęcia. Byłem tam raz, za dnia i spotkałem przemiłego lesnika, który odwiózł był Renatkę i mnie do Lutowisk. Nie rozmawiałem z nim o przemytnikach.
Pozdrawiam

buba
08-05-2006, 14:44
ja tez mialam szczescie do przemilych lesnikow! :) odwiedzil nas taki jeden w dzikim miejscu w weekend majowy. Porzadny i sprytny czlowiek- wypisal nam mandat tak ze wyszlo ok. 7 zl na glowe- dla nas oplacalnie za nocleg w milym miejscu, on ponoc bedzie mial premie za zlapanie nas :) dla kazdego cos milego, wszyscy szczesliwi - dobrze ze do grona usatysfakcjonowanych nie dolaczyl mis ;) ech! ale krywki mi zal ze nigdy tam nie zawitalam, a wiele razy bylam tak blisko :D

malo
08-05-2006, 14:53
Porzadny i sprytny czlowiek- wypisal nam mandat tak ze wyszlo ok. 7 zl na glowe- dla nas oplacalnie za nocleg w milym miejscu
To tak samo jak mi kiedyś wlepili pogranicznicy w olokicach Komańczy. I wilk syty, i owca cała. Rozumni to ludzie.