Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Motory na szlaku

Strony : 1 [2]

chris
25-07-2007, 21:29
dostaniesz zasłużonego bana od Piotra :arrow:

blues
25-07-2007, 21:43
@buba

.....( barnaba powiedzial i od razu dostaje upomnienie..)

Jeżeli tylko tyle z tego zrozumiałaś to lepiej daj sobie spokój z klawiaturą.

buba
25-07-2007, 22:27
z tego co zrozumialam to barnaba dostal upomnienie za spamowanie i offtopy... tylko z tego co zrozumialam to nie barnaba zaczal komentowac wypowiedz chrisa o zoofilii... wiec off top zaczal sie ciut wczesniej a oberwal barnaba...

Barnaba
26-07-2007, 01:25
ale jaja wow, lub jak kto woli "łaaaał" to moderatorzy mają dziś pracowity dzień.:)
i okazuje się że u mnie Prywatne Wiadomości: 65528 nie przeczytanych :) debecik mili Forumowicze. hih nie nie, to nie naprawiony błąd :)

Jeśli o mnie chodzi, w nawiązaniu do wypowiedzi Buby, należałoby zadać sobie pytanie: Czy warto byłoby reaktywować zawód hycla? Wedle mnie jak najbardziej. Ci co kochają psy- mieli by wyraźną motywację by to uczucie okazać zakładając smycz, ew. kaganiec, sprzątając po nich. A te nie kochane... do piachu. Jestem serio przekonany, że wystarczyłaby pilna praca mediów nagłaśniająca około 100 takich przypadków w skali kraju, i problem byłby rozwiązany, w mieście, w lesie ot wszędzie!

Blues, upominasz Bubę, popełniłes jakiś tam komentarz... Przeczytaj go jeszcze raz, i odpowiedz sobie na pytanie- co on wniósł do dyskusji? Czy był konstruktywny? Taki kraj, że jak ktoś wyrazi to co myśli zostanie poddany krytyce, niekoniecznie błyskotliwej...

lucyna
26-07-2007, 04:43
Wiecie co rzygać mi się chce czytając wasze wypociny.

lucyna
26-07-2007, 04:49
dostaniesz zasłużonego bana od Piotra :arrow:
Nogdy cię nie lubiłam. Ban to za mało. Powinieneś usłyszeć magiczne słowo za swoje zoofilię, koprofilię
wypierdalaj.

Możesz Piotrze mnie za to zbanować.

chris
26-07-2007, 09:50
Nogdy cię nie lubiłam. Ban to za mało. Powinieneś usłyszeć magiczne słowo za swoje zoofilię, koprofilię
wypierdalaj.

Moje środowiska znają tylko 3 magiczne słowa - proszę, przepraszam, dziękuję.
Agę Chylińską i jej "Gorącą prośbę" lubię 8-).

Piotr
26-07-2007, 10:30
Ok, rozumiem że już skończyliście te wywody na poziomie, bardzo wzbogaciły merytorycznie problem motorów na szlakach. Zwłaszcza WPP, chluba bieszczadzkiego przewodnictwa, pokazuje klasę - głównie pod wpływem (jak mniemam) nowych kolegów.
Rzeczywiście system ostrzeżeń jest do bani - ale korzystamy z tego co jest.
W dwóch pierwszych działach na forum, będą od dziś posty wyłącznie na temat wątku, pozostałe kasowane.
Najzabawniejsze jest to, że przedwczoraj nowy user - w wątku o butach - poruszył ten sam problem, za co dostał ostrzeżenie - mea culpa. W kontekście w jakim zostało to użyte miał 100% racji.

Niniejszy wątek zamykam, trudno tu spodziewać się czegoś jeszcze o motorach na szlaku.