PDA

Zobacz pełną wersję : Dla rodziny z maluchami

niedzwiadek
30-01-2007, 15:02
Witam po raz pierwszy na forum. (czytam systematycznie od ponad roku;-)

Chciałbym zaznajomić moją rodzinkę, a więc kochaną żonę i 2 córki (4 lata i 1 rok) z pięknem bieszczadzkiej zimy - oczywiście stosownie do możliwości. Nie planuję turystycznych wyryp - ot, krótkie spacerki, wytarzanie sie w zaspie, ewentualnie krótki zjazd na nartach dla kolezanki malzonki. W razie problemów pogodowych (ocieplenie) zamierzam się ratować zwiedzaniem cerkwi i basenu w Ustrzykach:idea:

Poszukuję noclegu z dala od atmosfery typu Polańczyk - najchętniej gospodarstwo agroturystyczne, do ktorego mozna dojechać wyładowaną octavią uzbrojoną w łańcuchy śnieżne:lol:

Co możecie polecić?

pozdrawiam

lucyna
31-01-2007, 07:00
Bazyl w Bóbrce

niedzwiadek
01-02-2007, 19:12
Poproszę o namiary, lub namiar na namiary :grin:
A możesz zdradzić, dlaczego tam? Nie żebym byłnieufny, po prostu ciekawość...

buba
01-02-2007, 22:39
moi rodzice przez wiele lat jezdzili do bandrowa, do p. zawadzkiech, bandrow 3 , "lesne echo" ,kazdy w bandrowie powie gdzie to jest, z glownej drogi przez wies skrecic w lewo tak jak na stebnik, przedostatnie gospodarstwo. Ogolnie sympatyczne atmosfera, mili gospodarze, krowy, konie , owce, duuuuzo psiakow (co moze byc atrakcja dla dzieciakow). w razie czego blisko na basen w ustrzykach ;) duzo cerkiewek w okolicy do ogladania (bandrow , jalowe, rownia, hoszowczyk, ustianowa). Jak nie lubie agroturystyki stamtad mam mile wspomnienia :)

lucyna
02-02-2007, 19:24
Buba ale fajnie, że znowu pojawiłaś się na forum. O Leśnym Echu dużo dobrego słyszałam ale nigdy tam osobiście nie byłam. Dlaczego Bazyl? Pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Ostatnio polecałam kilkakrotnie ten osrodek i goście nawet ci najbardziej wybredni byli bardzo zadowoleni. To dobre miejsce, takie ciepłe i gościnne. Właściciel kultywuje tradycyjne rzemiosło i dzieci mogą nauczyć się bibułkarstwa lub pobawić się w garncarzy. Dla maluszka ważne są kontakty ze zwierzętami. W Bazylu mieszka Bazyl taki przesmpatyczny złocisty labrador. Jezioro Myczkowieckie pełne jest ptactwa wodnego. Długo by mówić. Nie pamiętam nr telefonu. Na www.bieszczady.pl (http://www.bieszczady.pl) na stronie głównej jest baner pensjonatu.

niedzwiadek
03-02-2007, 18:04
Dzięki. Znalazłem. Pozdrawiam. opowiem:-P