Głosujemy na 1 z 3 propozycji.
Wersja do druku
Głosujemy na 1 z 3 propozycji.
Do kiedy? Bo jeszcze sie waham, a walka widze wyrównana - nie chciałbym sie spóźnić :)Cytat:
Zamieszczone przez admin
14 dni od początku
Ustrzyki, Ustrzyki :)
A mimo wszystko że w Ustrzykach jestem średnio 20razy w roku to Dołżyca Dołżyca :D
OK wyniki widać :)
Dołżyca - wiekszością głosów.
SZKODA ŻE NIE WYJAŚNIŁEŚ O KTÓRA DOŁŻYCE CHODZI...Cytat:
Zamieszczone przez admin
Nie. Ty też? ;)Cytat:
Zamieszczone przez asiczka
O w morde jeża! I to jest argument, aby głosowanie unieważnić... Se normalnie w błąda ludziskuf pofprowadzał. ;)
Tak, Piotrze, bo ja teraz mniej czasu spędzam na Forum, czasami długo mnie tu nie było, wpadłam jak po ogień, widzę głosowanie, głosuję (zresztą i tak na Sękowiec;-). Ale i tak uważam, że można było przy propozycjach dla jasności napisać Dołżyca k. Komańczy.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Tak dla czystej jasności jak ktoś nie miał czasu śledzić 15 stron wątku...
mee
Wiem. To niestety prawda - jeśli ktoś nie czytał tamtego wątku, miał prawo mysleć,że chodzi o Dołzyce k/Cisnej, gdyż w tej drugiej zapewne malo kto był, bo i na uboczu całkiem lezy. Co prawda tam nie ma budy (k/Cisnej) ktora nadawałaby sie na KIMB, ale to szczegół.Cytat:
Zamieszczone przez asiczka
Jeżeli naprawdę (a widzę że chyba tak) zaczyna urastać to do rangi problemu, to sądzę, że jesli ujawnią się osoby, ktore oddały głos na Dołżycę i potwierdzą, że myslały iż chodzi o Dołżycę k/Cisnej, czyli zostały wprowadzone w błąd - głosowanie powinno byc powórzone (lub Dołżyca zastapiona innym miejscem).
Ponieważ na początku lutego, pojęcia nie mam co będę robił 20 maja - nie głosowałem w ogóle. Ale gdyby głosował, na pewno nie oddał bym głosu na UG - z przyczyn które były już kilkakrotnie wskazywane. Cóż, jest Admin - niech myśli co z fantem zrobic :)