Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Hmmm, a to jakiś problem wyskoczyć do Dolnych na rynek po Chlibnyj Dar jak się komuś zamarzy?:-D
Kiepski fant do przekupienia kogokolwiek :mrgreen:
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
To jest czyste przekupstwo!Nieładnie, oj nieładnie!
Aaaa tam zaraz;-) i tak wszystko jest na sprzedaż, a ja od początku popierałam akcję pt. BIORĘ, NIE DAJĘ w sensie łąpówek, takie naklejki w gazetach dawali nawet :mrgreen:
Ale kombinujecie:) określcie się raz i już :)
:shock:Muczne..... a niech tam..... się na stękałam, zanim wybrałam uch....:razz::razz::razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Wycofuję swój głos.
A co ?
Nie lubisz czystej wódki ?
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Ja natomiast występuję z inną, następującą propozycją "korupcyjną".
Obiecuję tu publicznie, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem (na które osobiście głosowałem, co możecie sprawdzić), to moim wkładem gastronomicznym pod obrady KIMB będzie 5 (słownie: pięć) butelek 0,7 l dobrej ukraińskiej czystej wódki.
I podkreślam: oferta ta dotyczy tylko lokalizacji w Krywem.
Ech Stały Bywalcze, kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć(i wiesz),że ukraińska wódka najlepiej smakuje w Sękowcu!!
A jak zagłosujecie na Sękowiec i KIMB tam się odbędzie, to macie u mnie oryginalne toruńskie pierniki!!!
PS. Nie przypuszczałem,że kiedykolweik będę musiał korumpować..
Dotychczas głosowało 19 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) długi
2) Aleksandra
3) Stały Bywalec
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
5) Wojtek1121
6) andrzej627
7) dorota z krakowa
8. kobieta_bieszczadzka
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Piskal - Sękowiec wysunął się już na drugą pozycję. Żebyś przypadkiem na tych "korupcyjnych" pierniczkach toruńskich nie zbankrutował ! 8)