Strona 9 z 34 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 339

Wątek: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Ja to bym chciał głosować na Wołosate, ale ze względu na sentyment i obietnicę posatawienia namiotu na obrady wybieram Sękowiec

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    znaczy się kto, bo nie bardzo rozumiem?
    co do samego głosowania: miało być przekupywanie, a ja tu żadnych propozycji korupcyjnych niestety nie widzę. I jak tu dorobić w dobie kryzysu?
    Ad.1. Głosować trzeba zawsze, nawet jeśli wybór oznacza (w czyimś mniemaniu) tzw. mniejsze zło. Odniesienie do przedostatnich wyborów parlamentarnych z 2005 r. dotyczyło tego tzw. negatywnego elektoratu PiS, LPR czy Samoobrony, który podczas głosowania pozostał w domu. Bo pozostałe partie, aczkolwiek lepiej widziane, też nie zasługiwały na poparcie w wyborach. Przyznał się do tego m.in. mój kolega, który potem strasznie pomstował na wyłonioną koalicję rządową. Bardzo był zdziwiony, gdy mu powiedziałem, że sam jest sobie winien (takich jak on było wówczas wielu).
    Tak więc także "tu i teraz" podczas naszych wyborów miejsca VIII KIMB zachęcam wszystkich (spełniających wymogi formalne, jakie wymienia 1-szy post w tym wątku) do wzięcia udziału w naszym głosowaniu.

Ad.2. Poczekaj tylko, spokojnie poczekaj. Do dnia zakończenia głosowania jest jeszcze sporo czasu. A z czasem Twoi sympatycy (ci od podwózki samochodem) zrobią się bardziej nerwowi i zdesperowani.
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 23-01-2009 o 13:50
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Ad.2. Poczekaj tylko, spokojnie poczekaj. Do dnia zakończenia głosowania jest jeszcze sporo czasu. A z czasem Twoi sympatycy (ci od podwózki samochodem) zrobią się bardziej nerwowi i zdesperowani.
    a więc czekam

PS1-no to Twoi koledzy (ten negatywny elektorat do PiS) niestety w następne wybory poszli do urn i CO MAMY TERAZ??? to niech lepiej zostają w domu i nie głosują!!!
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Orsini, zamiast myśleć co mamy, Ty lepiej pomyśl co byśmy mieli...

A tak a propos, to czy czasem to nie jest nazbyt spóźniona kampania na Malkontenta Roku?

Pozdrawiam:)

Na forum od
    09.2006

To jest realizm! i zobaczysz za kilka miesięcy co będzie. Jednak dla mnie to marna pociecha. Będziemy mieli drugą Irlandię...ale z okresu Wielkiego Głodu

No dobra:
    słucham ofert: kto i za ile chce mój głos???
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

(...)
    No dobra:
    słucham ofert: kto i za ile chce mój głos???
    To jest jednoznaczna oferta Orsini. Jej jeden głos może przewazyć wynik wyborów. Do tej pory głosowało nas tylko 19 osób (a w zeszłym roku łącznie 24).

Ja natomiast występuję z inną, następującą propozycją "korupcyjną".
    Obiecuję tu publicznie, że jeśli VIII KIMB odbędzie się w Krywem (na które osobiście głosowałem, co możecie sprawdzić), to moim wkładem gastronomicznym pod obrady KIMB będzie 5 (słownie: pięć) butelek 0,7 l dobrej ukraińskiej czystej wódki.
    I podkreślam: oferta ta dotyczy tylko lokalizacji w Krywem.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2006

kobiecie wódkę???

No dobra to moje przemyślenia są takie:
    Wołosate na taką imprezę by było najlepsze, ale Polej został sam na polu bitwy, a więc bez szans niestety.
    UG ma za wielu przeciwników co też czyni je bez szans.
    Pozostają 3 lokalizacje.
    Z czego w Mucznym nigdy nie byłam, wygląda wszystko super, ale...
    no własnie KIMB w hotelu???dwa-trochę bardzo niefajnie, że wszyscy się rozpełzną po różnych miejscówkach, a więc integracja kiepska.
    no to pozostaje Krywe i Sękowiec. W tym pierwszym przypadku z tą integracją może być aż za bardzo, bo jak się kogoś nie lubi to nawet nie ma jak nie być w obecności tej osoby.
    A więc wychodzi, że Sękowiec jest najlepszą lokalizacją.

Powyższe aboslutnie nie jest oddanym głosem a jedynie głośno myślę
    Ostatnio edytowane przez Krysia ; 23-01-2009 o 14:24
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

kobiecie wódkę???
    Ty mnie chyba nie zrozumiałaś. Ja nie podałem ceny za Twój głos, lecz tylko przedstawiłem zachętę dla ogółu potencjalnych KIMB-owiczów.

A Ciebie, Droga Kobieto, zapraszam na dobre ciastka do Szelców w Ustrzykach Dolnych - pod warunkiem, że zagłosujesz na Krywe.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Podbijajcie ceny, podbijajcie....a ja ofertę swojego głosu wystawię 14-go

PS. Ta wódka, to łoryginalna jak rozumiem...

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    (...)
    PS. Ta wódka, to łoryginalna jak rozumiem...
    Bardzo dobrze rozumiesz. "Privatna kolekcija", "Chlibnyj dar", "Chołodnyj jar", itp. Banderole na flaszkach również oryginalne.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)