Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
No to postanowione - spotykamy się
w Babooshce przy Oboźnej w czwartek 3 listopada o 19.00. Stolik zarezerwowany, odzywajcie się, kto będzie :-)
To ja mam zamiar być.
ech...żałujemy , że nie dotrzemy , ale już NIE jesteśmy mieszkańcami 100licy :-P...powędrowaliśmy na południe, bliżej gór !
tomek i beata
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
już NIE jesteśmy mieszkańcami 100licy :-P...powędrowaliśmy na południe, bliżej gór !
Nie może być... Nadarzyn? ;P Z jednej strony - szkoda, ale... najlepszego na nowej drodze życia :-D
:lol:..dzięki !!! ...eee, troche dalej niż Nadarzyn ;) dodaj tak ok 400 km.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
ech...żałujemy , że nie dotrzemy , ale już NIE jesteśmy mieszkańcami 100licy :-P...powędrowaliśmy na południe, bliżej gór !
tomek i beata
Nie ma tak dobrze! że jak trochę dalej to już na spotkanie nie dotrzecie...żeby nie było jak z Mahometem i górą;)
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
Nie ma tak dobrze! że jak trochę dalej to już na spotkanie nie dotrzecie...żeby nie było jak z Mahometem i górą;)
Właściwie Nadarzyn czemu nie?:)))
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
:lol::lol::lol: ;)
Spieszę donieść, że spotkanie się odbyło, jak zwykle w doborowym gronie i jak zwykle było miło.
3/8 składu (czyli Marcowe) musiało ulotnić się wcześniej, więc niech ktoś inny opisze bezeceństwa, które działy się później :-D
Było rewelacyjnie:smile:
Wspaniali ludzie, atmosfera knajpek, poszept melodii, smaki wschodu - czysta poezja nawet za cenę powrotu o 3 nad ranem:-D
Stokrotne dzięki
Pozdrawiam i mam nadzieję do następnego spotkania.
Zbyszek:oops:
Mam czas (chyba) w następny czwartek i będę w Warszawie. Może jakaś dogrywka?
Pozdrawiam