Odp: Turystyka aktywna szansą czy zagrożeniem?
Przed chwilą grupa nauczycieli zaakceptowała ten program w wersji zmodyfikowanej
-Lesko kirkut synagoga
-Sobień ruiny zamku
-Sanok: muzeum historyczne, cerkiew, sanktuarium, Szwejk
-Komańcza nazaretanki
Heh... hikk
Długo jeszcze chcecie tak p......ć?!
Praktycznie 110 postów i zero odpowiedzi na pytanie zawarte w tytule.
Dajcie sobie po ryju Szanowni Przewodnicy i Galernicy Bieszczadcy!
Ale nie na forum - jeżeli nie potraficie sie dogadać w tak podstawowej sprawie jak "szansa", to dajcie sobie siana.
Może któreś z Was wreszcie wytłumaczy temat wątku?
Jeżeli jesteście już tak odmóżdżeni - zadajcie pytanie/a innym na tym forum!
My oddaleni setki kilometrów Wam wytłumaczymy "w czym rzecz".
Q...a!
Pokochajcie wreszcie Te Bieszczady i nie liczcie na wzajemność przy takiej postawie.
Żyg, żyg....
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Heh... hikk
Długo jeszcze chcecie tak p....ć?!
Ale nie na forum - jeżeli nie potraficie sie dogadać w tak podstawowej sprawie jak "szansa", to dajcie sobie siana.
Q....a!
Pokochajcie wreszcie Te Bieszczady i nie liczcie na wzajemność przy takiej postawie.
Żyg, żyg....
No właśnie Ulubiony Michałku co sądzisz o turystyce motorowej?
Turystyka motorowa zagrożeniem, turystyka aktywna oby nam kwitła!!!
Witka
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
No właśnie Ulubiony Michałku co sądzisz o turystyce motorowej?
Turystyka motorowa zagrożeniem, turystyka aktywna oby nam kwitła!!!
Jest jak najbardziej wskazana - podwaliny złożyli sami leśnicy. Tam gdzie obowiązuje zakaz poruszania się - oni udowadniają przyjezdnym, że to ch..j
To oni tam mają władzę.
P.s.
Szanowna WPP!!
Chcesz się wykpić - odpowiedz na mojego posta i nie zgrywaj się!
Pozdrówka dla przewodników na Twoje rączusie
Drogi Panie Michale na pytanie zawarte w tytule wątku nie mog Ci odpowiedzieć. Z prostej przyczyny. Pytanie brzmi: turystyka aktywana szansą czy zagrożeniem? Pierwszy post Eli zaś dotyczy rzekomego konfliktu pomiędzy odpowiednimi służbami i władzami elektrowni, a ludźmi z tzw. branży turystycznej i możliwości rozwoju turystyki motorowej.
Mogę odpowiedzieć Ci tylko tak.Tyrystyka aktywna jest szansą i rozwija się od lat w Bieszczadach. Turystyka aktywna: piesza, rowerowa, konna, kajakowa, skitury, rakiety śnieżne, szybownictwo w części północnej Bieszczadów narciarstwo zjazdowe jest promowana i ma się dobrze. Podobnie z turystyka krajoznawczą i konferencyjną.
Po raz pierwszy słyszę o konflikcie w Bieszczadach. Oczywiście jest różnica zdań. Czy turystyka motorowa może rozwijać sie na terenie Bieszczadów. Tak ale w bardzo ograniczonym obszarze. Tylko drogi publiczne i być moze tereny prywatne. Na pewno nie na terenach cennych przyrodniczo, w tym na terenach wchodzących w skład Natura 2000. Na mojej stronie internetowej znajdziesz takie oferty. Realizuje Agencja Bieszczady Adventure ale te programy są realizowane poza Bieszczadami, w Górach Sanocko-Turczańskich i na Pogórzu. Każdorazowo jest to uzgodnione z gospodarzem terenu i nie stanowi zagrożenia dla przyrody. Przeważnie zabawa odbywa sie na obszarze będącym własnością ośrodków. Czy jestem przekonana do tego typu aktywności nawet w tak ograniczonym wymiarze? Nie mimo tego, ze bardzo lubię być wożona terenówkami. Czy należy wyrzucić terenówki poza obręb Bieszczadów i Gór Sanocko-Turczańskich? Nie to są środki transportu dopuszczone do użytku, znakomicie spisujace się w terenie. Mamy prawo które mówi, że wjazd quadami i terenówkami na teren lasów jest zabronione.Należy je tylko przestrzegać. Byłabym jeszcze za tym aby podnieść karę i stosować podobne metody jak np.w Niemczech. Wysoka kara i konfiskata pojazdu.
heh
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Drogi Panie Michale na pytanie zawarte w tytule wątku nie mog Ci odpowiedzieć. Z prostej przyczyny. Pytanie brzmi: turystyka aktywana szansą czy zagrożeniem? Pierwszy post Eli zaś dotyczy rzekomego konfliktu pomiędzy odpowiednimi służbami i władzami elektrowni, a ludźmi z tzw. branży turystycznej i możliwości rozwoju turystyki motorowej.
Mogę odpowiedzieć Ci tylko tak.Tyrystyka aktywna jest szansą i rozwija się od lat w Bieszczadach. Turystyka aktywna: piesza, rowerowa, konna, kajakowa, skitury, rakiety śnieżne, szybownictwo w części północnej Bieszczadów narciarstwo zjazdowe jest promowana i ma się dobrze. Podobnie z turystyka krajoznawczą i konferencyjną.
Po raz pierwszy słyszę o konflikcie w Bieszczadach. Oczywiście jest różnica zdań.....
No zabij mnie Kobieto!! Albo miej litość i wprost powiedz - jest i to k....im zagrożeniem!!!
Albo nie jest i to ja jestem małym ch...
P.s.
Czy Wy jeszcze wiecie co to Bieszczady? Czym były a czym są?
Brrrrrr
Jest w Bieszczadach i na terenach przyrodniczo cennych k.....im zgrożeniem. Heppy? Precz z tą zarazą z naszego terenu. Oczywiście z turystyką motorową!!!
Czym były Bieszczady i czym są? To zaczyna mnie interesować:mrgreen:
Tytuł wątku wprowadza ludzi w błąd:evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Heh... hikk
Długo jeszcze chcecie tak p......ć?!
Q...a!
Żyg, żyg....
No nie ,nie skomentuję . Musiałbym napisac również w temacie jak Michał.
Nie jestem też ani przewodnikiem ani galernikiem
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
Krzysztof Franczak
No nie ,nie skomentuję . Musiałbym napisac również w temacie jak Michał.
Nie jestem też ani przewodnikiem ani galernikiem
Napisz!!!
Conajwyżej dostaniesz bana :-)
Poza tym nie musisz od razu popadać w skrajność.
P.s.
Galernik Bieszczadzki to akuratnie nie osoba, która prowadzi galerię. To inna inszość. Bieszczadzka jak najbardziej.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witaj
Napisz!!!
Conajwyżej dostaniesz bana :-)
Poza tym nie musisz od razu popadać w skrajność.
P.s.
Galernik Bieszczadzki to akuratnie nie osoba, która prowadzi galerię. To inna inszość. Bieszczadzka jak najbardziej.
Pozdrawiam
Nie prowadzę galerii:mrgreen: a w innej "inszości" się nie widzę.
To tyle w temacie .Jeżeli jednak ...to załóżmy nowy temat.