Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Dla mnie Basiu, to również naturalne, bezproblemowe, byłbym za.
Próbowałem jedynie popatrzeć na to z punktu widzenia osoby w jakiś sposób "uwiązanej", czyli takiej, która nie może sobie na weekendowy - samodzielny wyjazd pozwolić, jest nieco nieśmiała, czy obawia się od razu "rzucać na szerokie wody" i dlatego preferującą "luźne" spotkanie "przydrożne", nie skazujące na wspólne godziny, gdy był to problem.
A że patrzę na KIMB jako spotkanie jak największej liczby forumowiczów, a nie kameralny zjazd tych, co to czas mają i nie są bojaźliwi, czy też znają się dobrze choćby wirtualnie, tak więc post swój wysmarowałem.
Pozdrawiam:)
Wracając do tematu
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
(..) KRYWE nad Sanem. Miejsce totalnie "na uboczu", gdzie diabeł i wilki mówią dobranoc. Na miejscu kilkanaście miejsc noclegowych, kilka z łazienką i ciepłą wodą.
Gdzie są te miejsca noclegowe? Po obradach wolałbym przespać się na miejscu, a nie wracać do Zatwarnicy.
Przespać się?:shock:
Ja myślałem, że owocne obrady trwają do rana, a potem....wsiada się na rower...
Właśnie zdemolowałeś moje wyobrażenie o KIMBie Andrzeju;)
Pozdrawiam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
A że patrzę na KIMB jako spotkanie jak największej liczby forumowiczów, a nie kameralny zjazd tych, co to czas mają i nie są bojaźliwi, czy też znają się dobrze choćby wirtualnie, tak więc post swój wysmarowałem.
Rozumiem Twój punkt widzenia, ale z wiadomych przyczyn więcej się nie wypowiadam.
B.
Forum bez Pastora to nie to forum, KIMB bez Pastora, to też nie ten KIMB - trzeba się zastanowić czy to zaglądać i czy jechać na KIMB!
Łatwo jest stracić ludzi, ale potem nie da się już odzyskać ich aprobaty.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
(...) z powodu złego stanu zdrowia nie przypuszczam żebym mógł uczestniczyć w KIMB-ie, gdziekolwiek by się on nie odbywał.
Pastor, życzę Ci abyś doszedł do zdrowia i abyśmy mogli razem "wojować z Chmielnickim".
Popierając słowa Matyldy, KIMB bez Pastorka to kiepski KIMB, Forum bez Pastoka i jego felietonów to nudne forum . Publicznie deklaruję,że jeśli Pastorku wyrazisz chęć i zdrowie Ci pozwoli, obiecuję przywieźć Cię na KIMB , a po owocnych obradach odwieźć do małżonki w Krakowie.
1 załącznik(ów)
Na wszelki wypadek przygotowuję się, aby "wojować z Chmielnickim".
Z Zatwarnicy do Krywego w linii prostej jest 4 km, a szlakiem 6 km. Profil szlaku jest na załączonym obrazku. Na piechotę dojść można, ale trudniej wrócić.
Stały Bywalcze, znasz drogę na skróty?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
..Z Zatwarnicy do Krywego w linii prostej jest 4 km...., znasz drogę na skróty?
Andrzeju, nie ma tak żle , okolica przepiękna , a skróty są przez potoki, a w maju nie będzie takiego stanu wód jak w minioną sobotę
http://forum.bieszczady.info.pl/show...t=4673&page=12
a to fot.na Gospodarstwo, też z soboty.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Na tę chwilę mamy 3 formalne propozycje lokalizacji VIII KIMB
Dziwię się, że nikt jeszcze nie formalnie nie zaproponował ośrodka Wisan w Bystrem koło Baligrodu. Przypominam, że ostatnio Wisan przegrał z ZpC w dogrywce przez losowanie. Czyżby zwolennicy Bystrego zapadli w sen zimowy?