wiesz, nie wiem, wilk ma jeden bieżnik, quady nieskończenie omal wiele, co ciekawsze? ;)
Wersja do druku
wiesz, nie wiem, wilk ma jeden bieżnik, quady nieskończenie omal wiele, co ciekawsze? ;)
Może i uznacie mnie za hipokrytę, ale mnie naprawdę jest szczerze żal, że schodząc z Przełęczy Orłowicza nie wpadnę do "Ostoi" na kawę lub herbatę, jak równiez tego, że wędrując w okolicach Dwernika nie wypiję piwa w "Piekiełku".
Oczywiście obydwa ww. miejsca były całkowicie różne, ale oba zarazem tak bardzo ... bieszczadzkie.
Założyłem ten wątek bo zauważyłem taki problem, na pewno nie ja pierwszy. Wszyscy wypowiadali się na temat pisząc ciekawe odpowiedzi.
Wiec nie wiem czemu piszesz że lecę sobie “w kulki” z ludźmi na forum??
Twój post tak jak i mój obecny, jest nie na temat.
Prócz zaczepki chyba nie było po co tego pisać.
Myślę że się trochę zreflektowałeś edytując go w późniejszym terminie i dodając link wyprawy do niedźwiedziej pieczary.
Ależ to ty jesteś tylko i wyłacznie zaczepką. Najprawdopodobniej zalogowałeś się tylko po to aby przyp... klopsikowi, a potem mi, bo nazwałam twoje zachowanie idiotycznym.
Nie znasz Bieszczadów, nie napisałeś ani jednego merytorycznego postu więc nie masz prawa tak zwracać się do naszego klopsa. Być może znajdziesz dalsze osoby z drugiego, trzeciego rzędu, dzieci onetu, które wezmą udział w twych prowokacjach czyli polecisz sobie wraz z nimi w kulki ale pamiętaj, że są tu ludzie, którzy każdy wątek wyprowadzą na dobra drogę. Ten wątek stworzyli na przekór twoie i tobie podobnych ludzie, który zanają Bieszczady, czują się odpowiedzialni za to forum.
No ktoś wreszcie odkrył mój talent.
Mogłam z nim rozmawiać w języku brytanów mówiąc słodkie wyp... ale z szacunku m.in dla Ciebie przerzuciłam się na język klasyków.:))))0
To nie sensacja że nie znam bieszczadów, sam o tym pisałem. I to nie jest powód żeby wypisywać że prowokuje, ciekawe co?
Ja nie atakowałem klopsika tylko lacka jeśli mamy pisać prawdę. Zaatakowałem potem Ciebie bo nazwałaś mnie idiotą. Ale tych postów już nie ma bo zostały skasowane (na szczęście). Nie jestem dzieckiem onetu.
Taka jak to nazwałem hipokryzja ma miejsce nie tylko w bieszczadach, byłem ciekawy jak to tutaj wygląda, i dzięki forum dowiedziałem się. Ja zapytałem a forumowicze obszernie odpowiedzieli za co dziękuję. To chyba normalne i ciężko nazwać to prowokacją, hipokryzja itd.
Nie bardzo rozumiem w czym masz problem?
...a po co to skakanie do gardeł... zamykacie koło... i trwa... i trwa... niech sponsorem wypowiedzi będzie cyfra 108 i jarzębinowy paciorek ... niech Wam się dobrze wiedzie.. ale po co udowadniać swoją wyższość i rację przy każdej możlwiej okazji...po co nam zbędnie oceniać.... osądzać... to jest Bieszczadzkie Forum Internetowe ... a nie kącik leczenia czyihś kompleksów... czyż nie za dużo już zbędnych zdań? nie tylko w tym temacie... basta ludzie... wynocha do Lasu...! a tam ciiiiii....
ps. nie zapomnijcie po powrocie z wycieczki wrzucić fotek i zdać relację (oczywiście jeśli jest na to ochota)
Wsio rawno. Ważne, że atakowałeś. Po co? Potem zaatakowałeś mnie, bo nazwałam cię idiotą. Czy twój pobyt tutaj ma polegać na atakowaniu ludzi? Wybacz ale tak nawet nie zachowują się dzieci onetu. Masz tyle forów do wyboru. Zapraszam na www.321gory.pl www.wspinanie.pl tam znajdziesz odpowiednich ludzi do tego rodzaju zabawy. Mnie także. Możesz atakować do woli, o ile przeżyjesz pierwszą rundę.