Strona 11 z 22 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 217

Wątek: hipokryzja?

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    To forum jest zdominowane przeze mnie [...]. Jest zdominowane także przez miejscowych, w tym przez przewodników.
    Zauważ tylko, że jedynie Ty występujesz na forum służbowo. Jakoś inni przewodnicy ze swoimi kwitami się nie narzucają... A u Ciebie słowa klucze odmieniane przez wszystkie przypadki to przewodnik, licencja, szkolenie, współpraca i tym podobne dyrdymały. Dlatego tak razi (mnie) każda reklama w Twoim wydaniu.

Na wielu darmowych forach reklama związana z komercyjną działalnością danej osoby jest ściśle zakazana. My też kiedyś do tego dojrzejemy... mam nadzieję.

Wyluzuj trochę i napisz czasem coś na forum nie jako Przewodnik, tylko jako Lucyna.
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta

Wyluzuj trochę i napisz czasem coś na forum nie jako Przewodnik, tylko jako Lucyna.
    Ależ Lucyna czasem tak pisze.

I tamte wątki o sympatycznych górskich spotkaniach bardzo miło się czyta.

Pozdrowienia

Basia

lucyna
    Guest

Angry Odp: hipokryzja?

Cytat Zamieszczone przez bmiller Zobacz posta
    Zauważ tylko, że jedynie Ty występujesz na forum służbowo. Jakoś inni przewodnicy ze swoimi kwitami się nie narzucają... A u Ciebie słowa klucze odmieniane przez wszystkie przypadki to przewodnik, licencja, szkolenie, współpraca i tym podobne dyrdymały. Dlatego tak razi (mnie) każda reklama w Twoim wydaniu.

Na wielu darmowych forach reklama związana z komercyjną działalnością danej osoby jest ściśle zakazana. My też kiedyś do tego dojrzejemy... mam nadzieję.

Widzisz jak czytam takie wpisy jak Twoje to cieszę się, że występuję tu służbowo.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Wojtek mądrze gada. Moim zdaniem dobrze jest, gdy na forum pojawiają się linki do dobrych pensjonatów........

Wojtek gada to, co mu do łba przychodzi, to na pewno.

Napisałem, że na naszym forum rzeczą normalną i powszechną jest to, że pojawiają się opinie na temat konkretnych miejsc.

Czy dobrze, że pojawiają się linki do konkretnych miejsc? No na pewno jest to nieuniknione. Chyba, że wywalimy wszelkie konkrety na ten temat odsyłając do reklamowych banerów na kilku bieszczadzkich portalach, czy wortalach, jak tam ich nie nazwać.

Czy to możliwe? Chyba nie.

Poza tym forum ma być forum - skupiskiem ludzi, co to chcą sobie pogadać na różne tematy, niejednokrotnie chaotycznie może, ale na luzie, a nie skarbnicą wiedzy poukładanej według jakiegoś klucza...nie daj Boże służącej jakiejś tam promocji takiego, czy innego biznesu - to że ktoś sobie pieczeń przy przypadkowym ognisku upiecze, to już jego zysk, ale lepiej ognia nie rozdmuchiwać

Może i jestem hipokrytą, czy egoistą, ale niechaj większość z tych turystów z moich Bieszcadów sp****

Wy możecie zostać:)

Pozdrawiam:)

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Wow
    ....Okazuję ci jawny brak szacunku Pikabu.
    I jeszcze jedno. To forum jest zdominowane przeze mnie, nie wiem czy to dobrze czy źle. Ja odejdę i zmieni swój charakter. Jest zdominowane także przez miejscowych, w tym przez przewodników. Jak nie daj Boże oni odejdą to pozostanie garstka Fanatyków Bieszczadzkich kochającyh ten (o kim mówię wystarczu zaglądnąć do relacji) region i dzieci onetu plus tacy jak ty.
    Zamaist oprowadzać i promować w terenie grzejesz cały boży dzionek tyłek przed kompem! Brak roboty? Promocja szwankuje?
    Ad post:
    - co to jest wyładzony? - wyluzuj i pisiaj po polskiemu (wszelakiej gawiedzi nfo - dostałem bana za qrfy, tciule i że głupków nazywam po imieniu)
    - brak szacunku? do mojej malućkiej osoby? (ja kochać wszystkie robale bieszczadzkie - nawet tak paskudne jak Ty, ale brak szacunku! nooo nnie!!!)
    - czekam, aż pozostanie ta garstka fanatyków - ssiiooo z forum!
    Sio!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Żaholecki las

Najlepsza hipokryzja jako widze w tym watku to taka iz oligocen leci sobie w kulki z ludzmi na forum. Jestem ciekaw ile sie jeszcze pojawi nowych userow ktorzy bede pisac podobnie, a styl mi jest znajomy.Trzymac tak dalej prowokacja krokiem postepuuu

ps co powiecie na taki program wycieczki http://www.wildnature.pl/nocna_wyprawa.html
    Ostatnio edytowane przez klopsik ; 03-02-2009 o 21:43

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez klopsik Zobacz posta
    Najlepsza hipokryzja jako widze w tym watku to taka iz oligocen leci sobie w kulki z ludzmi na forum. Jestem ciekaw ile sie jeszcze pojawi nowych userow ktorzy bede pisac podobnie, a styl mi jest znajomy.Trzymac tak dalej prowokacja krokiem postepuuu
    Cuda zdarzają się. Zgadzam się z klopsikiem. Forum jak magnes ściąga prowokatorów, a co niektórzy stali są jak te opiłki żelazne.

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

http://www.wildnature.pl/nocna_wyprawa.html
    się zanosiło na pieczenie niedźwiadka po "pieczarze"
    ostały ino pliszki LOL, znaczy "kiełbasa"

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

taaaaa "...dzikość i pierwotny charakter" ... więcej takich "wild" wycieczek i chyba już nie długo go zachowa...
    ktos coś wspomniał o fanatykach... podobno to tacy co nie zmieniają zdania i nie zmienią tematu... (.. i nie chodzi mi o czystą semantykę)

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Zawsze toć lepsze niż tropem wilka po quadowych koleinach...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)